KAKVA SCENA NA JELENINOM ROĐENDANU! Nole ispao veliki ŠMEKER! Ovako je POKAZAO koliko VOLI suprugu! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser plesao sa svojom izabranicom.

KAKVA SCENA NA JELENINOM ROĐENDANU! Nole ispao veliki ŠMEKER! Ovako je POKAZAO koliko VOLI suprugu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković, supruga teniskog šampiona Novaka Đokovića, nedavno je proslavila svoj rođendan na veoma emotivan način.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa proslave, na kojima se može videti Jelena kako pleše i peva sa svojim prijateljima, a zatim u jednom trenutku i sa Novakom. Ovaj poseban trenutak sigurno će ostati upamćen kao jedan od najlepših i najemotivnijih trenutaka proslave.

Novak Đoković je javno čestitao svojoj supruzi na rođendanu putem društvenih mreža, ističući je kao najbolju ženu, majku, prijatelja, partnera, lidera, učiteljicu i inspiraciju koju može da poželi. Njegove reči odražavaju duboku ljubav i poštovanje prema Jeleni, što je naišlo na veliku pažnju javnosti.

Ovi emotivni trenuci sa proslave rođendana Jelene Đoković jasno pokazuju da je ljubav između Novaka i Jelene i dalje veoma snažna i da cveta iz dana u dan. Njihova zajednička sreća i radost bude divljenje kod mnogih, a javnost sa oduševljenjem prati svaki njihov zajednički trenutak.

Jelena Đoković je svoj rođendan proslavila na veoma emotivan i poseban način, u društvu svojih najbližih prijatelja i porodice, a ovakvi trenuci svakako ostavljaju snažan utisak kako na nju, tako i na njene brojne pratioce širom sveta.

Podsetimo, Novak još nije osvojio turnir u 2024. godini, iako je učestvovao na Grend slemovima na Australijan openu i Rolan Garosu, mastersima u Rimu, Indijan Velsu, Monte Karlu i turniru u Ženevi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading