LEGENDA OTKRILA SJAJNE VESTI! Novak će IGRATI na Vimbldonu!

Autor:

Sport

16.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo svaki navijač Đokovića želi da čuje.

LEGENDA OTKRILA SJAJNE VESTI! Novak će IGRATI na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja teniserka Marion Bartoli izražava optimizam u vezi sa povratkom Novaka Đokovića na Vimbldon, iako je najbolji igrač u istoriji "belog sporta" nedavno operisan u Parizu.

Ona naglašava da postoji veća verovatnoća da će Đoković učestvovati na turniru nego da će izostati, ističući da je njegov fizioterapeut Žan-Žorž Selije ključan faktor u procesu oporavka.

- Veće su šanse da će Đoković igrati na Vimbldonu nego da neće. Prestanite da mislite da neće igrati, to danas niko ne može da tvrdi. Ako ode na Vimbldon, biće na 100 posto, i naravno da će biti među dvojicom najvećih favorita - rekla je Bartoli i dodala:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Merion Bartoli

- Nemojte da mislite da je kraj Đokovićeve ere. Pogledajte samo finale Rolan Garosa između Alkaraza i Zvereva. Dvojica velikih igrača, ali kada je Đoković imao grčeve, čak i u mečevima sa Federerom, u takvim mečevima - istakla je slavna bivša teniserka.

Novak na Vimbldonu, podsetimo, brani finale iz prošle sezone, u kome ga je savladao novi šampion Rolan Garosa, Španac Karlos Alkaraz.

Nole je najpretstižniji teniski turnir osvajao čak sedam puta, dok je sa 24 Grend slem titule suvereno na čelu teniske liste.

Vimbldon je uzbudljiv period za ljubitelje tenisa, a očekivanja za Đokovićev povratak dodatno podižu tenziju pred početak turnira. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide hoće li se Novak vratiti na teren sa istim žarom i snagom kao i pre operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading