EMOTIVNA PORUKA DRAGUTINA TOPIĆA: "Ne okreći se, sine, Amerikanci su prepoznali ono što tvoj Beograd nije!"

Autor:

Sport

12.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topić se oprostio od svog učenika.

EMOTIVNA PORUKA DRAGUTINA TOPIĆA: "Ne okreći se, sine, Amerikanci su prepoznali ono što tvoj Beograd nije!"

Foto: Starsport

Jedan od najpoznatijih srpskih atletičara, Dragutin Topić, nedavno se oprostio od svog učenika Miloša Nišića, koji će svoju sportsku karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova emotivna poruka koju je Topić podelio na svom Instagram profilu izazvala je pažnju javnosti i istakla važnost ovog prelaska za mladog atletičara.

Topić je u svojoj poruci izrazio tugu zbog odlaska svog učenika u SAD, ističući da je proveo osam godina učeći ga sportu i životu. Ovaj period sigurno je bio ispunjen brojnim treninzima, takmičenjima i izazovima, ali i važnim životnim lekcijama koje je Topić prenosio na svog učenika.

- Nakon osam godina koje sam proveo učeći te sportu i životu, sa tugom u srcu ti želim srećan boravak u SAD gde su Amerikanci prepoznali ono što tvoj Beograd nije - rekao je Topić i nastavio:

- Malo su svi tvoji državni rekordi, malo je što si proglašen za najboljeg u Srbiji, malo su dva finala evropskih prvenstava na kojima si se borio kao lav noseći grb svoje zemlje i to kao prvi sprinter ikada kome je to pošlo za rukom. Malo je za Beograd, puno za SAD. Školuj se sine, iskoristi stipendiju jednog od najboljih američkih univerziteta. Meni kao tvom treneru ostaje nedosanjan san da oboriš najvažniji rekord, u seniorskoj konkurenciji, ali mi ostaje radost što sam učestvovao u stvaranju nadasve dobrog čoveka koji je primer drugima. Srećno sine u novom poglavlju svog života, i hvala na svemu - naveo je Dragutin Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading