BRAVO! Adriana Vilagoš pomera granice!

Autor:

Sport

08.09.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka oborila rekord!

BRAVO! Adriana Vilagoš pomera granice!

Foto: Tanjug/SAS/MARKO JOVANOVIĆ

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš postigla je izuzetan uspeh na mitingu u Zagrebu, obarajući nacionalni rekord u bacanju koplja. Njena izvanredna forma rezultirala je bacanjem koplja koje je mereno na impresivnih 65,64 metra, čime je za četiri centimetra nadmašila prethodni rekord od 65,60 metara.

Vilagoševa je već pokazala svoj talenat na međunarodnoj sceni, osvajajući srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu. Takođe, svojim izuzetnim performansama na mitingu DijamNa mitingu u Zagrebu, Adriana Vilagoš je zauzela prvo mesto, nadmašivši konkurenciju.

Hrvatica Sara Kolak zauzela je drugo mesto sa rezultatom od 60,23 metra, dok je treće mesto pripalo atletičarki iz Južne Afrike, Džoen Van Dik, sa rezultatom od 59,83 metra. Vilagoš je pokazala konzistentnost, ostvarujući impresivne rezultate u svakoj seriji: 64,45 metara, 63,20 metara, 64,70 metara i 59,44 metra.antske lige u Londonu, postavila je temelje za svoj uspeh u Zagrebu.

Iako je na Olimpijskim igrama u Parizu imala izazovno takmičenje, gde nije uspela da se plasira u finale, Vilagoševa je nastavila da radi naporno i da pomera granice rekorda. Njen uspeh na mitingu u Zagrebu je još jedan dokaz njenog talenta i posvećenosti atletici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading