TOPIĆEVA BLISTA POSLE ULASKA U FINALE! Medalja je NEMINOVNA u OVOM slučaju!

Autor:

Sport

07.06.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka oduševila nastupom u Rimu.

TOPIĆEVA BLISTA POSLE ULASKA U FINALE! Medalja je NEMINOVNA u OVOM slučaju!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Angelina Topić je pokazala sjajnu formu na Evropskom prvenstvu u Rimu. Njen uspeh na kvalifikacijama je samo potvrdio da je spremna za veliko finale. Sa samo jednom greškom, uspela je da se plasira u borbu za medalje, osvojivši drugo mesto u jakoj konkurenciji.

Srpska atletičarka je izjavila da se oseća odlično i spremna je za izazov koji je pred njom. Kvalifikacije su joj prošle sasvim korektno, a ona je iskoristila priliku da se upozna sa stazom i atmosferom u Rimu. Iako je primetila nekoliko grešaka, ona vidi to kao priliku za rast i poboljšanje.

Republika

Foto: Starsport

Angelina Topić

- Osećam se i više nego odlično, zaista sam u formi i mislim da sam spremna za mnogo. Danas su kvalifikacije prošle sasvim korektno, odnosno jako mi je drago što smo imali test pred veliko finale gde smo mogli da proverimo stazu i vidimo kakva je ta atmosfera u Rimu - rekla je Topićeva.

Ističe da je videla nekoliko grešaka kod sebe, ali jako je uzbuđena što može biti samo jedan veliki plus.

- Nekoliko grešaka sam napravila, više mentalno i jako mi je drago što se to sada desilo i da znam da promenim to u roku od dva dana. Jako sam uzbuđena i srećna i jedva čekam da se vidimo za dva dana.

U razgovoru se takođe dotakla navijanja svoje male sestre Sofije, napomenuvši da je Sofija ključni deo njene podrške i da je sigurna da će uz nju osvojiti medalju. Njihova bliskost i podrška jedna drugoj su dodatno pojačale Angelininu motivaciju i samopouzdanje.

- Ako bude navijala kao danas sigurno, medalja je neminovna - zaključila je Angelina Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading