BIBIĆ POSLE FENOMENALNOG REZULTATA!

Autor:

Sport

08.06.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom atletičaru za tri sekunde izmakla bronzana medalja u Rimu.

BIBIĆ POSLE FENOMENALNOG REZULTATA!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski atletičar Elzan Bibić postigao je značajan uspeh na Evropskom prvenstvu u atletici u Rimu, osvojivši šesto mesto u trci na 5000 metara.

Njegovo izuzetno izdanje privuklo je pažnju rimske publike, a Bibić je nakon trke podelio svoje utiske.

- Večeras šesto mesto na prvenstvu Evrope u Rimu. Moram reći da sam izuzetno zadovoljan iako sam možda mogao da dam više od sebe, ali toliko je bilo za večeras. Mogu sigurno reći da je ovo jedno od najjačih prvenstava s obzirom da su svi došli sa rezultatom ispod 13:20, a ja sam došao sa 16 ili 17 minuta tako da možda je to bila kočnica da se uvrstim za medalju, ali ne mogu biti nezadovoljan. Takođe, moram reći da je Evropsko prvenstvo postalo jako s obzirom da ima i naturalizovanih Evropljana, spletom okolnosti na ovom takmičenju su dvojica bili ispred mene. Ovo je pokazatelj da se sigurno mogu uvrstiti među najbolje u Evropi i svetu - rekao je Elzan Bibić.

Kada je reč o planovima za naredni period, Elzan Bibić je otkrio da se fokusira na trku na 5000 metara i da želi da ostvari norme za Olimpijske igre u Parizu ovog leta.

- Da, 5.000 metara spremam ove sezone kao što sam i najavio, tako da sledeće šta očekujem je da probam da izborim norme za OI, a ako ne da se uvrstim u kvote. Prvih 46 ide na Olimpijske igre, pokušaću da se uvrstim među njima ako ne bude norme. S obzirom da mnogo treniram i da sam u dobroj pripremi, nadam se da će biti dobro - istakao je Bibić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading