MA, BRAVOOO KRALJICE!!!! Angelina je RIMSKA IMPERATORKA! Topićeva u finalu EP!

Autor:

Sport

07.06.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan rezultat srpske atletičarke.

MA, BRAVOOO KRALJICE!!!! Angelina je RIMSKA IMPERATORKA! Topićeva u finalu EP!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Fenomenalne vesti stižu sa Evropskog prvenstva u atletici, koje se održava u Rimu, pošto je srpska atletičarka Angelina Topić postigla izuzetan uspeh plasiravši se u finale takmičenja skok uvis.

Norma za finale šampionata Starog kontinenta iznosila je 1.92 metara, a Angelina je demonstrirala svoje umeće i talenat, prelazeći visine redom od 1.81, 1.85, pa sve do 1.89 metara, bez ikakvih problema ili obaranja.

U konkurenciji četrnaest takmičarki koje su uspele da dostignu visinu od 1.89 metara, Angelina se istakla uspešno savladavajući ovaj izazov. Međutim, nije svaka takmičarka uspela da ispuni normu za plasman u finale, dok je Angelina to postigla iz drugog pokušaja, prelazeći visinu od 1.92 metara i osiguravši svoje mesto u finalu.

Republika

Foto: Starsport

Angelina Topić

Ovaj izuzetan uspeh Angelina je postigla uz izuzetnu posvećenost i vežbanje, što je rezultiralo njenim plasmanom među najbolje atletičarke Evrope. Njen uspeh predstavlja izuzetan podstrek za sve mlade atletičare u Srbiji i potvrdu da se upornost i trud uvek isplate.

Podsetimo, Topićeva ima bronzanu medalju sa EP u Nemačkoj 2022, kao i svetskog šampionata u Kaliju za juniore, dok je zlato osvojila takođe u konkurenciji U20 prošle godine u Izraelu.

Svi ljubitelji atletike u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju Angelinin nastup u finalu, uz nadu da će doneti još jedan veliki sportski uspeh za našu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading