PAO UKRAO FORU OD PARTIZANA: Željko Obradović zagrmeo pred turnir u Atini

Autor:

Sport

18.09.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je to već viđeno u režiji grobara.

PAO UKRAO FORU OD PARTIZANA: Željko Obradović zagrmeo pred turnir u Atini

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana će tokom predstojećeg vikenda učestvovati na vrlo jakom pripremnom turniru u Grčkoj, na kome će se susresti sa Efesom, Makabijem i domaćinom Panatinaikosom. Prvi rival crno-belih biće upravo grčki velikan, Panatinaikos, a trener Partizana, Željko Obradović, već je postao fokus medijske pažnje u Grčkoj budući da je sa "zelenima" osvojio pet od svojih devet titula prvaka Evrope.

Meč između Partizana i Panatinaikosa održaće se na kultnom stadionu "Panatinaiko" u Atini u subotu 21. septembra, a Obradović je uporedio ovaj događaj sa spektaklom koji je prošlog leta organizovan na "Tašmajdanu". On je istakao da je taj događaj bio nešto posebno i da je inspirisao druge klubove da organizuju slične manifestacije na otvorenom.

Republika

Foto: Starsport

Goreo je Taš prošle godine

- Da, ovaj turnir je nešto vrlo slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na "Tašmajdanu". Bila je divna atmosfera i čitav svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi uradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni. Jer mi smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom - kazao je Obradović, pa dodao koliko je srećan što će igrati na kultnom stadionu "Panatinaiko":

- To je veoma posebno mesto i veoma smo srećni što se nalazimo na ovom istorijskom mestu. Biće pune tribine, tako da će biti sjajno za sve koji dođu i svedoče uživo ovom spektaklu. Ovo je stadion na kojem su održane prve moderne olimpijske igre, tako da sâm stadion ima svoju istoriju. Biće krcat, tako da nas i taj podatak čini još ponosnijim što smo deo turnira.

Za Žoca je Atina druga kuća, a posebna mu je čast što će biti deo događaja koji nosi ime nekadašnjeg vlasnika Panatinaiksoa Pavlosa Janakopulosa.

Republika

Foto: Starsport

Partizan je o ove godine napravio feštu, na Sajmu

- Šta za mene predstavlja Pavlos Janakopulos? Sve! Otac, dobar prijatelj. On je za mene uvek bio više od predsednika kluba. Bili smo veoma bliski. Uvek se trudio da mi pomogne oko svega, kao što je pomagao svakom od nas za mojih 13 godina u Panatinaikosu. On mi je posebna osoba i uvek ću ga pamtiti po tome što je uvek želeo svakome da pomogne - zaključio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading