TO JE SAMOUBISTVO PARTIZANA, SREĆA PA JE TU ŽELJKO: Bivši trener Zvezde ŠOKIRAN potezom crno-belih

Autor:

Sport

18.09.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakao se i svog bivšeg kluba sa daleko više optimizma.

TO JE SAMOUBISTVO PARTIZANA, SREĆA PA JE TU ŽELJKO: Bivši trener Zvezde ŠOKIRAN potezom crno-belih

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde učestovaće i ove sezone u Evroligi, a posle potpunog remonta tima crno-belih i delimičnih promena kod crveno-belih, ostaje da se vidi kakve će biti mogućnosti večitih rivala u eliti. Nekadašnji trener Zvezde dotakao se te teme i nije krio iznenađenje zbog toga što je Partizan tokom leta promenio praktično čitav tim.

- Da nema Željka, ja bih rekao da je to samoubistvo. Niko ne menja ceo tim. Svi treneri govore "kontinuitet". Zvezda je zadržala devet igrača i to je kontinuitet, a Partizan je promenio ceo tim i samo je ostao Koprivica od igrača koji su malo igrali. Ali, pošto je tu velemajstor Željko, to neće biti toliko slabo kao što izgleda. Ipak, ne verujem da mogu da naprave vrhunski rezultat - rekao je Sagadin proteklog vikenda tokom učešća na 4. Internacionalnoj trenerskoj klinici u Tuzli u intervju za Bhbasket.

Republika

Foto: Starsport

Zmago Sagadin

Što se Zvezde tiče, on je daleko veći optimista, odnosno više mu se sviđa učinjeno.

Zvezda bi sa kontinuitetom, a i ovaj trener nije loš, mogla da napravi korak napred. Znači, da se plasira neko u plej-of Evrolige, da možemo da kažemo da smo zadržali korak sa evropskim kvalitetom - jasan je Sagadin.

Republika

Foto: Starsport

Sve novajlija do novajlije: Košarkaši Partizana

Podetimo, Željko Obradović jeste promenio ceo tim, ali izgleda da pravi paklenu mašinu. Košarkaši Partizana odigrali su šest utakmica u pripremnom periodu i ostvari šest pobeda, ali pravi izazovi tek predstoje. Dve utakmice bile su zatvorenog tipa, protiv Igokee (85:68) i Jeniseja (114:85),  dve na turniru u Italiji protiv Tortona (96:94) i Trapanija (89:61), te dve na Beogradskom sajmu gde su savladani AEK sa 93:60 i novi učesnik Evrolige Pariz sa 83:82.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading