TURČIN POTPUNO SIŠAO SA UMA: Na pripremnoj utakmici poludeo na sudiju, "popio" isključenje (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad je već stvarno preterao

TURČIN POTPUNO SIŠAO SA UMA: Na pripremnoj utakmici poludeo na sudiju, "popio" isključenje (VIDEO)

Foto: Starsport

Ataman

Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, postao je glavna tema nakon što je isključen sa prijateljske utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva. Naime, aktuelni šampion Evrolige doživeo je poraz od slavnog izraelskog tima rezultatom 88:75, ali je prava pažnja bila usmerena ka Turčinovom incidentu sa sudijama.

Ataman je poznat po svom burnom temperamentu, ali ovaj incident ipak iznenađuje, budući da se dešava u okviru prijateljske utakmice. Besan, Ataman je uleteo na teren i započeo raspravu sa arbitrom utakmice, mlateći rukama ispred lica sudije. Brza reakcija delioca pravde rezultirala je momentalnim isključenjem turskog stručnjaka sa meča.

Ovo je prvi poraz Panatinaikosa na pripremnim utakmicama, nakon što su prethodno savladali Bajern Minhen, Cedevita Olimpiju i Efes. Ipak, poraz od Izraelaca predstavlja izazov za aktuelnog šampiona Evrolige, imajući u vidu da se bliži domaći košarkaški spektakl pod otvorenim nebom.


Panatinaikos će za vikend biti domaćin košarkaškog spektakla na čuvenom stadionu "Panatainiko" u Atini. Uz Partizan, Efes i Makabi, očekuje se da će ova takmičenja doneti uzbuđenje i neizvesnost, a navijači već dugo vremena nestrpljivo iščekuju ovaj događaj. 

Nakon toga nas očekuje početak sezone u kojoj ćemo videti svega i svačega, a teško da će proći bez novih Atamanovih incidenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading