KAKVOG JE IGRAČA PARTIZAN IZGUBIO: Napustio crno-bele, pa počeo da gazi

Autor:

Sport

13.09.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je definitivno mogao mnogo bolje.

KAKVOG JE IGRAČA PARTIZAN IZGUBIO: Napustio crno-bele, pa počeo da gazi

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva ostvarili su ubedljivu pobedu u prijateljskoj utakmici protiv AEK slavivši sa 100:72. Ova utakmica bila je i prilika za debi Bruna Kabokla, doskorašnjeg centra Partizana, u dresu izraelskog kluba.

Kaboklo je na svom debiju postigao 16 poena, uz impresivnih 7/10 iz igre i 1/1 za tri poena, te je zabeležio i osam skokova, što mu je donelo najveći indeks korisnosti na utakmici - 22. Pored Kabokla, još jedan nekadašnji igrač Partizana, Brajan Angola, takođe je bio ključni igrač utakmice. On je bio još efikasniji od Kabokla, postigavši čak 20 poena i dao značajan doprinos timu u ostvarivanju ubedljive pobede nad grčkim timom AEK.

Republika

Foto: twitter kk partizan

Bruno Kaboklo kratko ostao u Partizanu


Ovaj debi i uspeh Bruna Kabokla i Brajana Angole u dresu Hapoela iz Tel-Aviva predstavljaju značajan korak za ove igrače, ali i za sam tim, te se sa nestrpljenjem očekuju njihove naredne igre i doprinos timu. Pobeda Hapoela rezultatom 100:72 nad AEK ne samo da je označila uspešan debi Bruna Kabokla, već je i pokazala impresivnu igru celog tima. Ova pobeda sigurno će podići samopouzdanje Hapoela u predstojećim izazovima, a posebno je značajan doprinos Brajana Angole, koji je još jednom pokazao svoj kvalitet i efikasnost na terenu.

Prijateljska utakmica između Hapoela i AEK-a nije samo bila prilika za debi Bruna Kabokla i Brajana Angole u novim dresovima, već je bila i prilika za Hapoel da pokaže svoju snagu i kvalitet. Sa impresivnom pobedom rezultatom 100:72, Hapoel je poslao snažnu poruku svojim rivalima, a navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne nastupe svojih omiljenih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading