PEŠIĆ IPAK OSTAJE SELEKTOR SRBIJE? Bogdanović OVIM rečima probudio maštu svima!

Autor:

Sport

16.09.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja mu ne verujem, mislim da će ostati - ističe Bogdan.

PEŠIĆ IPAK OSTAJE SELEKTOR SRBIJE? Bogdanović OVIM rečima probudio maštu svima!

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Kapiten košarkaške reprezentacije SrbijeBogdan Bogdanović, nedavno se pojavio u emisiji "Oko" na RTS-u i pružio zanimljive uvide u iskustvo osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Takođe, dotakao se i odlaska Svetislava Pešića sa mesta selektora nacionalnog tima.

Kapiten reprezentacije istakao je koliko su se približili, uloživši mnogo vremena u stvaranje radne atmosfere, te istakao važnost očuvanja kulta reprezentacije i pobedničkog mentaliteta. Njegove reči ukazuju na značaj koji pridaje kontinuitetu i razvoju tima.

- U našoj grupi smo to prokomentarisali… Svi smo odreagovali sa: „Ma…“. Ja mu ne verujem, mislim da će ostati. Znajući koliko smo se približili, koliko smo vremena ulagali da napravimo radnu atmosferu, taj kult (reprezentacije) i pobednički mentalitet koji se teško gradi, a lako izgubi… Treba da prebacimo pritisak na Karija. Nadam se da će sve ići u pravcu da on ostane - poručio je Bogdan.

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

O samom Pešiću je otkrio da se on mnogo prilagodio na ekipu i na momke koji su mnogo, mnogo mlađi od njega. A nije moglo bez Karijevih dosetki.

- On ima neku nenormalnu energiju, ne odustaje, uporan je. Mi kada pričamo, možda se mi tu bunimo, ali kada dođemo u sobi porazgovaramo shvatimod a je bio u pravu. On ima dokazano iskustsvo,. Što on kaže: Nije važno da ga imaš, važno je da znaš da ga koristiš - rekao je Bogdanović.

Bogdanovićeva izjava budi nadu u očuvanje dosadašnjeg rada i kontinuiteta u reprezentaciji Srbije, istovremeno stvarajući dodatni pritisak na donosioce odluka da zadrže selektora Pešića na kormilu tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading