MI TREĆI, A NAJVIŠE SLAVIMO! Moćne reči Bogdana! Kapiten se dotakao i čuvenog slavlja!

Autor:

Sport

16.09.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ta bronza, može samo da nam bude neka motivacija i neko izgrađivanje te kulture u reprezentaciji - naveo je Bogdan.

MI TREĆI, A NAJVIŠE SLAVIMO! Moćne reči Bogdana! Kapiten se dotakao i čuvenog slavlja!

Foto: Printscreen/RTS

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, nedavno se pojavio u emisiji "Oko" na RTS-u i pružio zanimljive uvide u iskustvo osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. On je istakao da je utakmica sa Amerikancima završena, te da nema mesta žaljenju, već da je potrebno okrenuti se budućnosti.

- Ovako gledano iz ove tačke, ta utakmica je gotova. Nemamo mi tu za čim da žalimo... Krivo nam je što nismo uspeli da pobedimo, najviše nama igračima i štabu. Treba gledati to za dalje, za naredne godine. Ta bronza, može samo da nam bude neka motivacija i neko izgrađivanje te kulture u reprezentaciji. Ovo je prvi put da sam pobedio na kraju takmičenja, da smo osvojili tu medalju, da se nismo vratili kući poraženi. Tako da, i taj povratak, i put, sve je bilo srećnije, veselije. Mislim da će nam ta medalja dosta pomoćni u budućnosti da se dotaknemo i tog zlata - rekao je Bogdanović, pa nastavio:

Foto: Profimedia

Dodela medalje: Košarkaši Srbije

- Šta je uspeh, ovi prvi, drugi, mi treći, a najviše slavimo - poručio je Bogdan.

Dotakao se potom i slavlja koje će se dugo prepričavati...

- Tu su nam svima bile porodice i prijatelji. Sve smo spontano napravili. To je bilo neko druženje na naš način, na srpski način. I mi smo normalni ljudi, i mi volimo da slavimo kada su tako neki veliki razlozi. Tome su najviše doprineli napše porodice i prijatelji, usrećili su nas što su bili tu, i sve je to izgledalo nekako prirodno - jasan je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading