SFEROPULOS O PETRUŠEVU! Evo od čega zavisi da li će dpći u Zvezdu!

Autor:

Sport

04.09.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori oko mogućeg transfera Filipa Petruševa traju već neko vreme.

SFEROPULOS O PETRUŠEVU! Evo od čega zavisi da li će dpći u Zvezdu!

Foto: Republika.rs

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izneo je svoje mišljenje o mogućem dolasku Filipa Petruševa u redove crveno-belih na "medija deju" Evrolige

Pregovori oko mogućeg transfera Filipa Petruševa traju već neko vreme, a Olimpijakos zateže sa odlukom o njegovom eventualnom odlasku u Crvenu zvezdu. Iako se spekuliše o želji Crvene zvezde da vrati ovog talentovanog košarkaša, trenutna situacija ostaje neizvesna dok se ne donese konačna odluka.

- Petrušev je igrač Olimpijakosa, nije u našim rukama šta ćemo da radimo. Naravno da bih voleo da ga imam, Srbin je, igra za reprezentaciju, igra sjajno, ko ga ne bi želeo. Ali on je igrač Olimpijakosa, moramo da poštujemo to. Na njima je odluka - rekao je Sferopulos.

Republika

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

 

Olimpijakos navodno planira da zadrži Filipa Petruševa u svojim redovima sve do 2028. godine, što dodatno komplikuje situaciju oko njegovog mogućeg transfera. Sferopulos ističe da je Petrušev igrač Olimpijakosa i da je na njima da donesu konačnu odluku o njegovoj budućnosti.


Iako je želja Crvene zvezde da vrati Filipa Petruševa, trenutno je situacija u vezi sa njegovim transferom pod znakom pitanja. Ostaje da se sačeka još nekoliko dana kako bi se sa sigurnošću saznalo da li će Petrušev zaista zaigrati u redovima šampiona ABA lige u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading