IGRAČI PROMENE SVE, ALI NE I BOJE! Miško Ražnatović se oglasio povodom Petruševa!

Autor:

Sport

02.09.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide ponovni susret sa ovim talentovanim košarkašem.

IGRAČI PROMENE SVE, ALI NE I BOJE! Miško Ražnatović se oglasio povodom Petruševa!

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Srpski reprezentativac Filip Petrušev uskoro će ponovo zaigrati za Crvenu zvezdu, nakon što je grčki medijima objavljeno da je njegov povratak gotovo izvestan. Ova vest dolazi nakon potpisa Evan Furnijea za Olimpijakos, što je otvorilo put Petruševu da se pridruži Crvenoj zvezdi.

Filip Petrušev je već imao iskustvo igranja za Crvenu zvezdu pre nego što je otišao u NBA ligu, gde je nosio dres Sakramento Kingsa i Filadelfija Seventisiksersa. Nakon toga, Petrušev se vratio u Evropu i pridružio se Olimpijakosu, ali će sada na jednogodišnju pozajmicu ponovo zaigrati za Crvenu zvezdu.

Miodrag Miško Ražnatović, prvi čovek agencije Beobasket, je na zanimljiv način je potvrdio povratak srpskog reprezentativca u Crvenu zvezdu. Grčka "Gazeta" je prenela da će Petrušev iz Olimpijakosa biti poslat na pozajmicu u Crvenu zvezdu, a ovo je bila tema koja je izazvala interesovanje javnosti.

Na zagonetan, ali na sebi svojstven način, Ražnatović je potvrdio vest o Petruševovom povratku.

- Ponekad, tokom leta, igrači promene sve, ali ne i boje... - napisao je Ražnatović.

 

 

Očekuje se da će Filip Petrušev biti pojačanje za Crvenu zvezdu u narednoj sezoni, te da će svojim iskustvom i umećem doprineti timu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide ponovni susret sa ovim talentovanim košarkašem u crveno-belom dresu. S obzirom na njegovu dosadašnju karijeru, očekuje se da će Petrušev biti značajno pojačanje za ekipu iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading