LESI SE VRAĆA KUĆI! Ključni igrač Zvezde je pred vratima, hoće li reprezentativac preći prag?

Autor:

Sport

02.09.2024

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bila velika vest za navijače Crvene zvezde.

LESI SE VRAĆA KUĆI! Ključni igrač Zvezde je pred vratima, hoće li reprezentativac preći prag?

Foto: Starsport

Prema informacijama koje su prenele grčke novine, srpski košarkaš Filip Petrušev nalazi se na pragu prelaska iz redova Olimpijakosa u Crvenu zvezdu. Navodno, u pitanju je pozajmica na godinu dana, ali se već spekuliše o mogućem trajnom ostanku u ovom timu. Ovo bi bila velika vest za navijače Crvene zvezde, ali bi istovremeno mogla da izazove promene u sastavu Olimpijakosa.

Ukoliko dođe do prelaska Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, to bi moglo da dovede do promena u sastavu Olimpijakosa. S obzirom na mogući dolazak Evana Furnijea, Petrušev bi bio višak na poziciji centra. Međutim, ukoliko se odluči da ostane, postavlja se pitanje kako bi se reorganizovao sastav novog kluba. Ovo bi svakako bila zanimljiva situacija za analizu taktičkih opcija.

Republika

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

 

Gazeta navodi da je upravo to slučaj: Ako Evan Furnije i zvanično postane košarkaš Olimpijakosa otvoriće se prostor za odlazak i Jorgos Barcokas je dao dozvolu čelnicima da Petruševa pošalju u Crvenu zvezdu.


Olimpijakos je, prema pisanju medija, fokusiran na osvajanje Evrolige i priprema sastav koji će im omogućiti da ostvare taj cilj. Dolazak Furnijea, mogući odlazak Petruševa i reorganizacija tima samo su deo strategije koju Olimpijakos želi da sprovede.

Ukupno, ovo su zanimljive vesti koje su uzburkale košarkašku javnost i koje će sigurno pratiti ljubitelji ove igre širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading