ZVEZDA ZAKAZALA JAKU PROVERU! Sferopulos se VRAĆA "kući"!

Autor:

Sport

05.08.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratski derbi igraće se u Pireju iza "zatvorenih vrata".

ZVEZDA ZAKAZALA JAKU PROVERU! Sferopulos se VRAĆA "kući"!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda u septembru će otputovati u Pirej, gde će odigrati pripremnu utakmicu iza zatvorenih vrata protiv Olimpijakosa.

Pirejski crveno-beli će ugostiti evroligaškog rivala 10. septembra u „Dvorani mira i prijateljstva“. Ovo je odlična prilika da se vidi kako će se novi igrači snaći u timu, a trener Janis Sferopulos će imati priliku da testira svoju ekipu pred start nove sezone 2024/25.

Grčki stručnjak je grupi „starosedelaca“ iz prošle sezone pridodao nekoliko poznatih imena, među njima su Kodi Miler-Mekintajer (Baskonija), Ajzea Kenan koji je stigao upravo iz Olimpijakosa, Majk Daum (Efes), Uroš Plavšić (Mega), kao i povratnici na Mali Kalemegdan, Nikola Kalinić (Barselona) i Ognjen Dobrić (Virtus, Bolonja). Ovo su značajna pojačanja koja će dodatno ojačati tim za predstojeću sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Ajzea Kenan

Treba reći da je trener Crvene zvezde u prošlosti vodio Olimpijakos, a sada će se vratiti u Pirej kao glavnokomandujući sa klupe srpskog i regionalnog šampiona. Osim njega, Ajzea Kenan, Miloš Teodosić i Džoel Bolomboj takođe su imali priliku da brane boje grčkog velikana.

Podsetimo, Zvezda je trebalo da učestvuje na jakom turniru u Dubaiju zajedno sa bivšim i aktuelnim prvakom Evrope, Real Madridom i Panatinaikosom, ali je takmičenje otkazano zbog nesuglasica između domaćina i Evrolige.

Ovo je bila prilika da se tim takmiči sa jakim protivnicima van Evrope, ali će umesto toga fokus biti na pripremama i predstojećoj utakmici u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading