PARTIZAN JE POKUŠAO DA GA OSRAMOTI! BRUTALNO saopštenje agenta Džejmsa Nanelija!

Autor:

Sport

23.08.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaju ga jer navijači znaju da je krvario za Partizan tokom dve prethodne košarkaške sezone - poručuje Nanelijev agent.

PARTIZAN JE POKUŠAO DA GA OSRAMOTI! BRUTALNO saopštenje agenta Džejmsa Nanelija!

Foto: Starsport

Agent Džejmsa Nanelija, Bil Nef, oglasio se povodom raskida saradnje sa Partizanom. On je  je istakao da je Naneli bio miljenik navijača Partizana tokom svoje dve prethodne košarkaške sezone, te da je bio izložen napadima nakon što je klub doneo odluku o prekidu saradnje s njim. Posebno je istakao incident koji se dogodio pre utakmice broj tri u prošlosezonskoj ABA šampionskoj seriji, kada je Naneli bio uključen u sukob s igračem Crvene zvezde.

- Želim da komentarišem poslednja dešavanja u ime Džejmsa Nanalija, igrača koga zastupam. Klub Partizan nastavlja sa napadima na Džejmsa u medijima i na svom sajtu. Napadaju ga jer navijači znaju da je krvario za Partizan tokom dve prethodne košarkaške sezone. Bio je miljenik navijača i želeli su da se Džejms vrati. Dakle, Klub oseća potrebu da opravda Džejmsovo izbacivanje iz Kluba - započeo je Nef i nastavio:

- Pre utakmice broj tri u prošlosezonskoj ABA šampionskoj seriji, igrač Crvene zvezde koji je osetio da mu je Džejms učinio nešto loše u drugoj utakmici serije, prišao je Džejmsu i stavio ruke na Džejmsov vrat. Nijedan trener/funkcioner Partizana nije bio tu da spreči eskalaciju ovog igrača Crvene zvezde. Dok je bio prikovan za zid i okliznuo se, Džejms je zamahnuo da se oslobodi, a udarac je bio snažan i igrač Crvene zvezde je zadobio modricu. Partizanov Džejlin Smit i drugi igrači Crvene zvezde su na patosu hodnika sklonili igrača Crvene zvezde sa Nanalija. Partizanov trener je odlučio da te večeri ne igra sa Džejmsom na terenu i Partizan je izgubio treću utakmicu, čime je serija okončana. Iako se branio, Partizan je odlučio da više nikada ne igra sa Džejmsom u narednim utakmicama Srpske lige, čime je završio sezonu - istakao je i dodao:

Foto: Starsport

Džejms Naneli

- Od tada, Partizan je uložio odlučne napore da zaustavi Džejmsove pokušaje u traženju zaposlenja negde drugde, istovremeno pokušavajući da ga osramoti, da opravda svoju odluku pred svojim navijačima. Ali navijači znaju bolje i možda je najbolji pokazatelj svega koga je trener Željko Obradović koristio najviše u prve dve finalne utakmice protiv Crvene zvezde. Da više ne igra sa Džejmsom je nesumnjivo bila teška odluka za trenera Obradovića, jer je u najmanje četiri navrata tražio od Džejmsa da nastavi sa Partizanom u narednim sezonama dok se ne penzioniše. Sa onim što se dogodilo, Džejms je krenuo dalje i pustiće da sudovi i arbitri u ovom trenutku odluče o tome da li su naknadni postupci rukovodstva Partizana, koje smo odlučili da u ovom trenutku ne otkrivamo, opravdani - istiće Nanelijev agent.

Nef je imao šta da poruči i predsedniku Partizana, Ostoji Mijailoviću.

- Predsednik Partizana je govorio o Džejmsovoj tuči i o tome koliko je ona bila neprijatna nakon meteža kluba iz prethodne sezone sa eventualnim šampionom Real Madridom u plej-ofu Evrolige, kako bi to moglo da utiče na njegove šanse za licencu u Evroligi. Ne znam kako Evroliga odlučuje o tim stvarima, ali možda bi trebalo Partizanu da se više fokusira na to kako se ophodi prema svojim sadašnjim i bivšim igračima. Nesuglasice poput ovih sa igračima ne treba da se iznesu u javnosti, posebno kada su igrači kao što je Džejms dali toliko klubu - zaključio je Bil Nef.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading