ŽELJKO ME JE MOLIO TO! Naneli izneo ISTINU na videlo!

Autor:

Sport

22.08.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se rat na relaciji Naneli - Partizan.

ŽELJKO ME JE MOLIO TO! Naneli izneo ISTINU na videlo!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejms Naneli, koji je igrao za Partizan prethodne dve godine, nastavlja da iznosi svoje utiske o tom periodu putem društvenih mreža. Ovog puta, 34-godišnji košarkaš je otkrio da trener tima, legendarni Željko Obradović, nije želeo da se odrekne njegovih usluga, što je izazvalo pažnju javnosti.

- Takođe! Žoc (Željko Obradović) me je ove godine barem četiri puta zamolio da ostanem u klubu dok ne odlučim da se penzionišem… Ali eto - poručio je Naneli.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Naneli je takođe je istakao i činjenicu da tokom svog boravka u Partizanu nije redovno primao svoju platu, što baca novo svetlo na finansijske izazove sa kojima se susretao tokom svog staža u ovom klubu.

Nanelijeva otvorenost i iskrenost o iskustvu u Partizanu izazvala je brojne reakcije među ljubiteljima košarke, kako u domaćoj, tako i u međunarodnoj javnosti. Mnogi su izrazili simpatije prema Naneliju i izrazili želju da čuju više detalja o njegovom boravku u ovom klubu.

S obzirom na ove nove informacije, javnost sa nestrpljenjem očekuje Nanelijev naredni potez i eventualno detaljnije objašnjenje o njegovom vremenu provedenom u Partizanu. Očigledno je da postoji još mnogo toga što bi Naneli mogao da podeli sa svojim fanovima, te se s pravom može očekivati da će uskoro otkriti više detalja o svom vremenu provedenom u ovom srpskom košarkaškom gigantu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading