KAKVA ČAST ZA NANELIJA: Evroliga podelila BRUTALAN snimak i pokazala veliko poštovanje prema Amerikancu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naneli je ostavio dubok trag u Partizanu.

KAKVA ČAST ZA NANELIJA: Evroliga podelila BRUTALAN snimak i pokazala veliko poštovanje prema Amerikancu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Klub koji je veoma poznat po svojim uspesima, KK Partizan, doživeo je velike promene u svom timu u odnosu na prethodnu sezonu. Međutim, nijedan odlazak nije izazvao toliko uzbuđenja kao raskid saradnje sa Džejmsom Nanelijem. Amerikanac je bio kažnjen od strane kluba zbog sukoba sa igračem Crvene Zvezde, Stefanom Lazarevićem, ali je potom javno prozvao predsednika Ostoju Mijailovića tvrdeći da ga nije redovno plaćao.

Dodatno, Naneli je pomenuo i trenera Željka Obradovića, ističući da je ovaj želeo da on ostane u crno-belom dresu do kraja svoje karijere. Odlazak Džejmsa Nanelija izazvao je emotivne reakcije kod navijača Partizana, ali i među onima koji prate evropsku košarku. Evroliga je čak objavila nekoliko nezaboravnih poteza Nanelija u crno-belom dresu, ističući njegove najznačajnije trenutke.

Jedan od tih trenutaka bio je Nanelijev legendarni pogodak za tri poena protiv Makabija prošle sezone, koji je izazvao veliko oduševljenje kako među navijačima, tako i među košarkaškim ljubiteljima širom sveta. Ove promene u timu Partizana svakako će ostaviti traga na ekipi, ali će takođe otvoriti vrata za nove igrače i nove perspektive u narednoj sezoni.

Biće zanimljivo videti kako će se okončati ova saga između Nanelija i Partizana i da li će se zakopati ratne sekire.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading