BRUTALNI NANELI: Amerilkanac poslao misterioznu poruku!

Autor:

Sport

20.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi čekali.

BRUTALNI NANELI: Amerilkanac poslao misterioznu poruku!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je nedavno imao spektakularno predstavljanje tima pod nazivom "crno-bela simfonija". Na ovom događaju je predstavljen novi tim, koji broji čak 14 novih igrača. Svečanost je bila upotpunjena nastupom Zrenjaninske filharmonije, dok je publika u krcatom Domu sindikata horski pratila celokupan događaj.

Iako su mnogi navijači Partizana bili razočarani što nisu videli Džejmsa Nanelija na promociji, on se oglasio misterioznom porukom na mreži "X".

- Čuvajte se besa strpljivog čoveka - napisao je Naneli i time verovatno hteo da da neki nagoveštaj, a uz opis je imao i emotikon nindže.

 

Nanelijeva poruka izazvala je brojne komentare navijača Partizana, koji su mu poručili da će uvek biti njihov brat, da ništa neće biti isto bez njega i da ga nikada neće zaboraviti, te da veruju da će se još jednom vratiti. Ovo su neke od reakcija koje su pokazale koliko je Naneli ostavio trag među navijačima Partizana, ali i koliko je i dalje prisutan u njihovim srcima.

Sinoćna crno-bela simfonija je bila spektakularna, a navijači su napravili feomenalnu atmosferu. Partizan je predstavio svoja nova pojačanja i najavljena je dosta bolja sezona od prošle. Košarkaška javnost sa velikim nestrpljenjem iščekuje početak takmičarske godine i izdanje novih igrača crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading