GROBARI U ŠOKU! Panter doneo KONAČNU odluku! Evo gde NASTAVLJA KARIJERU!

Autor:

Sport

14.06.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan sve bliži kapitenu Partizana.

GROBARI U ŠOKU! Panter doneo KONAČNU odluku! Evo gde NASTAVLJA KARIJERU!

Foto: Starsport

Kapiten Partizana Kevin Panter nalazi se u pregovorima sa evropskim velikanom Barselonom.

Prema ekskluzivnoj vesti objavljenoj na litvanskom portalu "Basket njuz", američki košarkaš sa srpskim pasošem je odlučio da napusti klub iz Humske i pridruži se španskom gigantu, nakon što je prošle sezone odbio sličnu ponudu.

Kevin Panter (30) se pridružio Partizanu 2021. godine i od tada je bio ključni igrač u timu. Iako je prošle godine razmatrao ponudu Barselone, odlučio je da ostane u Partizanu, ali se sada situacija promenila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

 

Ova vest dolazi u vreme kada je i velika zvezda Real Madrida, Mario Hezonja najavio prelazak u Barselonu, ali je prema našim saznanjima i Partizan poslao ponudu za hrvatskog reprezentativca.

Katalonski gigant očigledno planira da formira super-tim kako bi napao evropsku titulu, a Panter bi mogao biti ključni deo te slagalice.

Nekadašnji igrač milanske Olimpije i Crvene zvezde je još uvek pod ugovorom sa Partizanom, a njegov agent je nedavno demantovao spekulacije o prelasku u Makabi iz Tel Aviva. Sada se očekuje Panterova ili zvanična reakcija kluba.

Očigledno je da su pregovori Kevina i Barselone odmakli, te ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

Kapiten crno-belih je, podsetimo, tokom finalnih serija u AdmiralBet ABA ligi i Superligi Srbije bio među manje zapaženijim pojedincima, zbog čega je i dobio kritike, što od navijača, što od proverenih stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading