PARTIZAN BOLJE DA JE PRODAO PANTERA PROŠLE GODINE! Crno-beli OSTAJU bez kapitena, ali i BEZ...

Autor:

Sport

14.06.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan epilog donosi prelazak Kevina Pantera u Barselonu.

PARTIZAN BOLJE DA JE PRODAO PANTERA PROŠLE GODINE! Crno-beli OSTAJU bez kapitena, ali i BEZ...

Foto: www.profimedia.rs

Posle tri godine provedenih u Partizanu, Kevin Panter, kapiten crno-belih, odlučio je da napusti ekipu i pređe u redove španske Barselone.

Iako transfer još uvek nije zvanično potvrđen, španski mediji navode da su Katalonci preuzeli kompletan ugovor i da crno-beli neće dobiti obeštećenje za ovaj transfer. Ovakav epilog ostavlja klub iz Humske bez kapitena, ali i bez očekivanog finansijskog priliva.

Ipak, budući da je "parni valjak" i prošle godine imao ponudu od Katalonaca i to daleko bogatiju, stiče se utisak da bi možda crno-belima bilo bolje da su pustili kapitena još prošle godine. Mnogi navijači Partizana bili su nezadovoljni njegovim izdanjima ove sezone koja nisu bila na nivou onih iz prošle. Sada će morati da se okrenu drugim rešenjima. 

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

Tokom minule sezone u Evroligi, Panter je bio jedan od ključnih igrača Partizana, beležeći prosečno 15 poena, 2,6 skokova, 2,6 asistencija i 1,1 ukradenu loptu po meču. Njegovo iskustvo i veštine bile su od velikog značaja za tim Željka Obradovića, a odlazak u Barselonu predstavlja novi izazov u karijeri ovog iskusnog Amerikanca sa srpskim pasošem.

Pre nego što je stigao u Partizan, Kevin je imao bogatu karijeru na evropskoj košarkaškoj sceni. Pored crno-belih, igrao je za Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Olimpiju iz Milana. Njegovo iskustvo i veštine doprinele su ne samo uspesima timova za koje je nastupao, već i razvoju košarkaške karijere širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Obeštećenje

18.06.2024 10:37

Kako je Partizan mogao da proda Pantera prošlog leta kada mu je u tom trenutku isticao ugovor i potpisao je novi umesto odlaska u Barselonu?