ODOŠE KUĆI! Emotivne scene u Pioniru: NANELI I DOUŽER se pozdravili s navijačima Partizana!

Autor:

Sport

30.05.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki dvojac sutra i definitivno putuje u otadžbinu.

ODOŠE KUĆI! Emotivne scene u Pioniru: NANELI I DOUŽER se pozdravili s navijačima Partizana!

Foto: Starsport

Partizan je pobedio Megu u plasirao se u finale KLS.

Tamo će igrati protiv Crvene zvezde, a prvi meč je 3. juna.

Crno-beli su u polufinalu bili lišeni pomoćni dvojice ponajboljih igrača iz tekuće sezone - Džejmsa Nanelija i Pi Džeja Doužera, koje trener Obradović nije uvrstio na spisak registrovanih igrača na završnom turniru.

Ipak, njih dvojica su duel s Megom pratili s tribina hale Pionir, dok su nakon meča zabeleženi emotivni momenti. Naime, oni su potpisivali autograme i slikali se s navijačima, pošto sutra putuju u otadžbinu - Sjedinjene Američke Države. Sudbina Amerikanaca u dresu Partizana za narednu sezonu nije poznata.

Prethodno je crno-bele zvanično napustio Frenk Kaminski, dok su za finale sa Zvezdom upitni kapiten Kevin Panter i Alen Smailagića, budući da su se večeras požalili na povrede kolena.

- Probaćemo da se pripremimo najbolje što možemo, da vidimo prvo u kom smo zdravstvenom stanju jer imamo mnogo problema. Panter nije igrao drugo poluvreme preventivno zbog bola u kolenu, sutra će da se pregleda pa ćemo da vidimo da li je sposoban. Pričao sam i posle druge utak mice da i Smailagić ima povredu kolena i da praktično nije ni igrao, igrao je 5 minuta. Večeras je i on pred kraj tražio izmenu, gde je osetio bol pa smo ga sačuvali tako da ima još rovitih igrača ali tako je-kako je. Izaćićemo sa kim možemo, probati da damo sve od sebe i to je to - kaže Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading