OGLASIO SE LEGENDARNI HRVAT! Razlog je Bruno Kaboklo!

Autor:

Sport

01.06.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crno-belih napustio ekipu i otputovao u SAD.

OGLASIO SE LEGENDARNI HRVAT! Razlog je Bruno Kaboklo!

Foto: Starsport

Aco Petrović

Košarkaška tema dana je odlazak Bruna Kabokla iz redova Partizana, koji je svojevoljno odlučio da napusti tim i otputuje u Orlando.

Klub iz Humske izdao je saopštenje po tom pitanju, a ispostavilo se da je Brazilac morao da ode u SAD kako bi prisustvovao ročištu za dobijanje starateljstva nad svojom ćerkom.

Sada se oglasio i selektor ove južnoameričke košarkaške reprezentacije, hrvatski stručnjak Aco Petrović, koji se dotakao Kabokla.

- S obzirom na novonastalu situaciju sa Kaboklom i Partizanom, mogu vas samo informisati, da on i Jago dos Santos imaju obavezu da se jave na pripreme brazilske reprezentacije, isti dan a po završetku obaveza u srpskom prvenstvu - napisao je Petrović.

 

 

Treba reći da još jedan brazilski internacionalac igra u Srbiji, ali za Crvenu zvezdu - Jago Dos Santos koji je sa ekipom i sprema se za finale KLS koje počinje u ponedeljak.

Po svoj prilici, Partizan će očigledno na premijernom meču igrati bez centra, jer je pre Kabokla i Frenk Kaminski napustio finalistu AdmiralBet ABA lige, te će karijeru nastaviti u Parizu.

Crvena zvezda će u prvom finalnom meču biti lišena Džoela Bolomboja, koji se još uvek nije oporavio i propustiće uvodnu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading