ISPLIVALA POZADINA "SLUČAJA KABOKLO"! Otkriveno zašto je centar Partizana SVOJEVOLJNO otišao u SAD!

Autor:

Sport

01.06.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da odloži ročište.

ISPLIVALA POZADINA "SLUČAJA KABOKLO"! Otkriveno zašto je centar Partizana SVOJEVOLJNO otišao u SAD!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo napustio je svojevoljno tim pred odlučujuću borbu za titulu prvaka Srbije zbog ličnih problema. Brazilac je prekršio klupsku disciplinu, napustio tim bez dozvole kluba i otišao u Orlando.

Klub iz Humske je reagovao saopštenjem na njegov potez, ističući da će preduzeti sve pravne korake kako bi zaštitio svoje interese. Ovo je prvi put da se klub suočava sa sličnom situacijom, te je odmah pokrenut disciplinski postupak protiv Kabokla zbog njegovog postupka koji je ostavio saigrače bez pomoći u finalu.

- Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak - stoji u saopštenju crno-belih.

Republika

Foto: Printkrin/Instagram

Karmen Petrović

Ipak, treba reći da je Kaboklo imao partnerku Karmen Petrović i od nje se rastaje, pa se sa njom u Orlandu spori oko toga kome će njihovo dete.

Brazilski centar je o tome već obavestio klub, iz Partizana su mu je rečeno da proba da odloži čitav proces i ročište, jer je bitan šraf u ekipi Željka Obradovića.

Međutim, on izgleda nije uspeo i morao je da se pojavi pred sudom, odlazeći na svoju ruku u Sjedinjene Američke Države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading