ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Željko Obradović ODLAZI u Atinu!

Autor:

Sport

01.06.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivana odluka najtrofejnijeg evropskog stručnjaka.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Željko Obradović ODLAZI u Atinu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su u završnici sezone i pred njima je finalna serija KLS.

Crno-beli će se suprotstaviti ekipi Crvene zvezde u borbi za domaći šampionat. Prvi meč finala održaće se u ponedeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić", dok je drugi zakazan za dva dana kasnije u Beogradskoj areni. Ukoliko bude neophodno, potencijalna majstorica biće odigrana 8. juna ponovo u nekadašnjem Pioniru.

Partizan je, podsetimo, danas ostao bez centra Bruna Kabokla, pošto je brazilski reprezentativac samovljno odlučio da otputuje u Sjedinjene Američke Države, gde ga u Orlandu očekuje ročište sa Karmen Petrović oko dobijanja starateljstva nad njihovom ćerkom.

 

 

S druge strane, nakon završetka finalne serije, trenera Partizana Željka Obradovića očekuju dodatne obaveze. Naime, Obradović će otputovati u Atinu na kongres Borda evroligaških trenera, koji će se održati od 20. do 23. juna. Na ovom kongresu prisustvovaće i njegov kum Dimitris Itudis, a glavna tema diskusije biće interakcija "pet na pet".

S obzirom na značaj i uticaj evroligaških takmičenja na košarku, prisustvo Obradovića na ovom kongresu predstavlja važan korak ka razmeni iskustava i unapređenju trenerstva u evropskoj košarci.

Uzbuđenje raste kako se finalna serija KLS približava, a navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove uzbudljive borbe za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading