NIJE SAMO PARTIZAN U PROBLEMIMA! Velika GLAVOBOLJA za Sferopulosa! Jedan od NAJBOLJIH igrača PROPUŠTA DERBI?!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju Obradovićev tim u ponedeljak.

NIJE SAMO PARTIZAN U PROBLEMIMA! Velika GLAVOBOLJA za Sferopulosa! Jedan od NAJBOLJIH igrača PROPUŠTA DERBI?!

Foto: Starsport

Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj, po svoj prilici, propušta prvi meč protiv Partizana zbog zdravstvenih problema, a postoji bojazan da bi mogao da odsustvuje i kroz čitavu plej-of seriju.

Iskusni američki centar, koji ima pasoše Rusije i Ukrajine, propustio je utakmice protiv FMP Železnika u polufinalu i verovatno neće biti na raspolaganju Janisu Sferopulosu do kraja finalne serije.

Bolomboj je bio neizvestan čak i za finale AdmiralBet ABA lige protiv najvećeg rivala, kada je takođe imao povredu zbog koje je bio upitan.

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj

Iako se ne navode detalji o tačnoj prirodi problema koje ima Bolomboj, treba istaći da je ove sezone bio jedan od najkonstantnijih igrača Zvezde, a njegove dobre igre nagrađene su produžetkom ugovora još početkom 2024. godine. U nedavnoj finalnoj seriji protiv Partizana bio je jedan od najzaslužnijih za to što je regionalni šampion i osvajač Kupa Radivoja Koraća slavio sa maksimalnih 3:0.

Pored problema u redovima Crvene zvezde, i Partizan ima izazova pred sobom. Klub iz Humske saopštio je da je brazilski centar Bruno Kaboklo napustio klub samoinicijativno i otputovao za Orlando, što znači da će i jedna i druga ekipa biti oslabljene pod košem za predstojeće duele.

Finalna serija KLS između večitih rivala kreće u ponedeljak, a prednost domaćeg terena imaće aktuelni šampioni Srbije i regiona. Sa neizvesnošću oko zdravstvenog stanja Bolomboja i odlaska Kabokla, ova serija obećava uzbudljive i neizvesne duele na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading