OSETIO ČARI JUGA ITALIJE: Novi fudbaler Napolija napadnut i opljačkan!

Autor:

Sport

01.09.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos podno Vezuva.

OSETIO ČARI JUGA ITALIJE: Novi fudbaler Napolija napadnut i opljačkan!

Foto: Profimedia

Brazilski fudbaler David Neres nedavno je privukao pažnju medija kada je prešao iz Benfike u Napoli za 30 miliona evra. Dok je njegovo izvođenje na terenu bilo impresivno, njegovo iskustvo van terena u Italiji doživelo je šokantan preokret.

Neres je pokazao svoje veštine na terenu igrajući ključnu ulogu u pobedi Napolija protiv Parme, pruživši asistenciju u 96. minutu, osiguravajući 2:1 pobedu za svoj tim. Njegov uticaj na igru je bio odmahšnji i značajan, što mu je donelo pohvale od navijača i saigrača.

Međutim, radost pobede bila je kratkog daha jer se Neres suočio sa zastrašujućim iskustvom na putu nazad do hotela. Njegov kombi je bio napadnut od strane grupe lopova na motorima, koji su razbili prozore i opljačkali ga uz pretnju oružjem, odvodeći vredan sat koji je nosio. Incident je ostavio Neresa potresenog, i uprkos oduševljenju navijača u hotelu, nije bio raspoložen za interakciju nakon uznemirujućeg iskustva.

Foto: Profimedia

David Neres

Uprkos van terenskom koraku unazad, Neres je napravio obećavajući početak u Napoliju, pruživši dve asistencije u svoje prve dve utakmice za klub. Njegov prelazak na italijansku fudbalsku scenu počeo je pozitivno, a njegov doprinos na terenu je testament njegovom talentu i prilagodljivosti.

Neresova putovanja do Napolija videla su ga kako igra za priznate klubove poput Benfike, Šahtara iz Donjecka i Ajaxa, pokazujući svoju raznovrsnost i veštinu u različitim ligama. Poreklom iz Sao Paula, Brazila, Neres je takođe član reprezentacije Brazila za koju je sakupio osam nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading