VELIKA DRAMA NA TERENU: Fudbaler se srušio na zemlju, lekari mu se borili za život!

Autor:

Sport

23.08.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

VELIKA DRAMA NA TERENU: Fudbaler se srušio na zemlju, lekari mu se borili za život!

Foto: Printscreen

Tokom meča između Sao Paula i Nasionala u osmini finala Kopa Libertadores, došlo je do dramatične situacije kada je defanzivac gostujućeg tima, Huan Izkuiredo, doživeo srčani udar. U 84. minutu, 27-godišnji fudbaler je iznenada pao na teren, što je izazvalo uznemirenost među igračima oba tima. Hitno je pozvan medicinski tim, a Izkuiredo je brzo prevezen u bolnicu gde mu je pružena neophodna pomoć.

Iz prvobitnih informacija se saznalo da se fudbaler bori za život, međutim, kasnije je stigla potvrda da je njegovo stanje stabilno. Predsednik Nasionala, Alehandro Balbi, dao je izjavu za El País iz bolnice, ističući da je infarkt isključen i da je reč o manjem srčanom udaru. Takođe je naglasio da su lekari optimistični po pitanju Izkuiredovog oporavka, s obzirom na to da je reč o mladom sportisti.

- Infarkt je isključen, reč je o manjem srčanom udaru. Doktori kažu da, s obzirom na to da je sportista i mlad, postoji šansa da se sve vrati u normalu kada je u pitanju karijera. Doktori moraju da čekaju da efekti anestetika prođu, a zatim će početi sve vrste procena: neuroloških i srčanih - naveo je Balbi.

Nakon dramatičnog incidenta, Brazilski tim je uspeo da trijumfuje rezultatom 2:0, čime se plasirao u četvrtfinale Kopa Libertadores. Ova pobeda dolazi nakon nerešenog rezultata u prvom meču, ali je jasno da je zdravlje fudbalera bilo u centru pažnje nakon završetka meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading