SRAMNE REČI IGRAČA AJAKSA: Vezista ''kopljanika'' isfustriran! Vređao Srbiju!

Autor:

Sport

23.08.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno.

SRAMNE REČI IGRAČA AJAKSA: Vezista ''kopljanika'' isfustriran! Vređao Srbiju!

Foto: Profimedia

Fudbaler Ajaksa, Stiven Berhujs izrazio je svoju frustraciju gostovanjima u kvalifikacijama za Ligu Evrope ovog leta. Nakon ubedljive pobede nad Jagjelonijom u Poljskoj rezultatom 4:1, Berhujs je uputio sramne reči na račun Srbije i Poljske.

- Srećan sam što smo ovako ubedljivo pobedili u prvoj utakmici. Tako ćemo onda ubuduće u Evropi putovati na lepa mesta, umesto da moramo u Poljsku ili Srbiju - rekao je Berhujs.

Foto: Profimedia

Stiven Berhujs

Na novinarsko pitanje da li je uživao u Bjalistoku, Berhujs je odgovorio: "Preferiram nešto drugo." Ova izjava baca svetlo na to da fudbaleri, i pored sportskih obaveza, imaju svoje preferencije kada su u pitanju destinacije putovanja, te da neka gostovanja mogu biti manje poželjna za njih.

Fudbalerov komentar o "lepijim mestima" kao poželjnijim destinacijama za gostovanja u Evropi sugeriše da su neka putovanja manje atraktivna za tim. Ovo može imati uticaj na psihološko stanje igrača i njihovu motivaciju tokom takmičenja.

Izjava fudbalera Stivena Berhujsa o preferiranju "lepih mesta" za gostovanja baca novo svetlo na iskustva fudbalera tokom putovanja u okviru evropskih takmičenja. Ovo postavlja pitanje uticaja putovanja na psihološko stanje igrača i otvara diskusiju o tome kako putovanja mogu uticati na performanse tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading