TEŽAK UDARAC ZA REAL: Povredila se zvezda Madriđana!

Autor:

Sport

23.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za prvaka Evrope.

TEŽAK UDARAC ZA REAL: Povredila se zvezda Madriđana!

Foto: Profimedia

Fudbaleri madridskog Reala su se suočili sa novim izazovom nakon povrede Džuda Belingema, engleskog reprezentativca. Belingem nije mogao da završi trening sa timom, te je odmah podvrgnut nizu testova koji su pokazali povredu plantarnog mišića desne noge. Prema prognozama, očekuje se da će pauzirati mesec dana, propuštajući nekoliko ključnih mečeva za kraljevski klub, kao i potencijalno i mečeve engleske reprezentacije.

Foto: Profimedia

Džud Belingem

Ova povreda predstavlja udarac za Kraljevski klub, s obzirom na to da će Belingem biti odsutan sa terena tokom mečeva sa Valjadolidom, Las Palmasom, Betisom, Real Sosijedadom, a možda čak i okršaja sa Espanjolom. Osim što će Real Madrid osetiti nedostatak Belingema na terenu, i engleska reprezentacija će biti pogođena njegovom odsutnošću, posebno tokom mečeva protiv Irske i Finske u okviru Lige nacija.

Njegova povreda stavlja Karla Ančelotija pred dodatne izazove u vođenju tima, ali istovremeno pruža priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost i pokažu svoj kvalitet na terenu. S obzirom na to da je Belingem jedan od ključnih igrača u napadačkoj formaciji Reala, očekuje se da će Ančeloti morati da pronađe adekvatnu zamenu kako bi nadomestio njegov izostanak.

U problemu će biti i engleska reprezentacija, koja će u prvoj polovini septembra igrati protiv Irske (7. septembar) i Finske (10. septembar) u okviru Lige nacija, na početku mandata Lija Karslija, koji radi kao vršilac dužnosti selektora, umesto Gereta Sautgejta koji je digao sidro posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading