TRENER BODEA NA RUBU OČAJA!? "Razočaran sam, mnogo LOPTI smo izgubili"

Autor:

Sport

20.08.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni su za izazovnu borbu.

TRENER BODEA NA RUBU OČAJA!? "Razočaran sam, mnogo LOPTI smo izgubili"

Foto: Profimedia

Fudbalski klub Crvene zvezde doživeo je poraz od norveškog tima Bode Glimta u prvom delu dvomeča plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako je ostvarena pobeda na svom terenu rezultatom 2:1, trener domaćeg tima, Kjetil Knutsen, izrazio je razočaranje zbog načina na koji je njegov tim primio gol. Knutsen ističe da je insistirao na analizi prekida i da je razočaran što su upravo na taj način primili gol.

Knutsen je istakao da je njegov tim imao odličan momenat u drugom poluvremenu, postigavši dva brza gola i imajući nekoliko šansi za treći. Međutim, nije mu promaklo da je njegova ekipa izgubila koncentraciju u poslednjih 15 minuta meča, dozvolivši protivniku da ih pritisne i da preuzme inicijativu.

- Malo sam razočaran, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju - započeo je trener Bodea

Iako su čuli mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu Zvezde, Knutsen naglašava da je sve otvoreno pred revanš u Beogradu. Izražava nadu da će njegov tim izvući pouke iz ovog poraza i da su spremni za izazov naredne nedelje.

- Protivnik nas je pritisnuo. Imali smo jednog ekstra igrača vrlo blizu. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte. Čuli smo mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu, ali ovo je sve otvoreno. Nadam se da ćemo mnogo toga naučiti iz ove utakmice i mislim da smo spremni za dobru borbu naredne nedelje - zaključio je trener Norvežana.

Trener Bodea ističe da je igranje protiv ekipe sa dosta iskustva izazovno, te da njegov tim nije uspeo da zadrži koncentraciju u završnici meča. Protivnik je uspeo da ih pritisne i da iskoristi njihove greške, posebno u gubljenju lopti, što je rezultiralo golom za Zvezdu.

Kjetil Knutsen ističe da će iz ove utakmice njegov tim izvući mnogo toga naučiti, te da veruje da su spremni za izazovnu borbu koja ih očekuje u revanšu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading