ENDIAJE DODATNO "ZAPALIO" DELIJE POSLE GOLOVA: Kada vidim naše NAVIJAČE, ja imam JOŠ VEĆU želju!

Autor:

Sport

21.07.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Atmosfera je bila sjajna i pored kiše koja je padala"

ENDIAJE DODATNO "ZAPALIO" DELIJE POSLE GOLOVA: Kada vidim naše NAVIJAČE, ja imam JOŠ VEĆU želju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na otvaranju nove sezone Superlige Srbije pred delijama ubedljivim rezultatom 4:0, uz po pogodak Kataija i novajlije Duartea, te dva gola Šerifa Endiajea koji je najviše oduševio.

Ono što raduje posebno delije jeste završnica koju je pokazao prilikom pogodaka. Prvi put je završio akciju sa desne strane na centaršut Mimovića, a prema onome što smo od početka videli i od asistenta kod drugog gola, Luke Ilića, biće on i Senegalac ubitačan tandem crveno-belih ove godine.

Republika

Foto: Starsport

Endiaje posle prvog gola

- Uvek je lepo otvoriti takmičenje u prvenstvu sa ubedljivim trijumfom. Drago mi je što smo u tome uspeli, vredno smo radili u prethodnom periodu, što se i videlo na meču protiv Jedinstva. Presrećan sam zbog golova, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Sezona je duga, očekuje nas još mnogo izazova, ali je veoma važno na polju samopouzdanja kada se već na prvom meču upišete u listu strelaca. Utakmicu protiv Jedinstva smo već arhivirali i odmah započinjemo pripreme za duel protiv Mladosti - istakao je Šerif Endiaje.

Potom se zahvalio i navijačima koji su sinoć bili na Marakani.
- Atmosfera je bila sjajna i pored kiše koja je padala neposredno pred utakmicu. Tribine su bile dobro popunjene, a za mene je to dodatni motiv. Kada vidim naše navijače imam još veću želju da postignem gol i da ih obradujem. Verujem da će u nastavku sezone biti još više zvezdaša na stadionu, a ujedno i više golova - zaključio je Senegalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading