OŠTRA PORUKA LALATA ZA DIREKTORA PARTIZANA! "Vazura, pun si kao brod, dovedi OVOG igrača"!

Autor:

Sport

20.07.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak izuzetno ceni crno-bele.

OŠTRA PORUKA LALATA ZA DIREKTORA PARTIZANA! "Vazura, pun si kao brod, dovedi OVOG igrača"!

Foto: Starsport, ST/Nemanja Pančić

Iako je svojevremeno kao igrač sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio Crvenu zvezdu, a potom kasnije i bio trener najtrofejnijeg srpskog kluba, trener Nenad Lalatović priznaje da sa sportske strane ceni večitog rivala Partizana.

Uoči starta nove sezone, nekadašnji šef struke novosadske Vojvodine, subotičkog Spartaka, ukrajinske Zorje...smatra da njegov bivši tim nema konkurenciju u ljutom protivniku iz Humske. Čak štaviše, popularni "Lalat" smatra da Milojevićevi izabranici imaju velike šanse da se pokažu u Evropi:

- I ja tako gledam. Zvezda je toliko dominantna da joj u našoj ligi niko nije ravan. Ja bi voleo da Partizan i Vojvodina imaju veće budžete, da Zvezda bude konkurentnija u Evropi. Potrebna joj je jača liga. Crvena zvezda ima sada dva tima, gledao sam skoro, klub ima mogućnost da napravi tim samo od bonusa. Ja vam garantujem životom da bi taj tim bio među pet u ligi. Ti igrači bi bili pojačanja za sve klubove. Ne znam šta mora da se desi da Crvena zvezda ne bude šampion. Ja moram da odam profesionalno priznanje Zvezdanu Terziću. On je takav kakav je. Možemo da ga volimo, da ga ne volimo, da ga mrzimo. Ali napravio je mašinu - rekao je Nenad Lalatović za "Mozzart Sport".

Republika

Foto: Starsport

Ifet Đakovac

Odavno je zauzeo posebno mesto u srcima Zvezdinih navijača, međutim, svojevremeno je govorio da je Aleksandar Stanojević najbolji trener u ligi…

- I dalje to mislim.. Pa on je osvojio 98 bodova, tada nije pobedio derbi… Bolestan sam za Zvezdom, pa bolje da prećutim neke stvari. Voleo bih da Zvezda stalno uzima titule, samo nekada na teži način. Što se Saleta tiče, znam kako mu je. Daje sebe do srži, uvek je na 200 odsto. Svi su protiv njega, kao i protiv mene. On nervira ljude jer se bori za svoj klub, kao što ja to radim. On je najveće pojačanje Partizana i mnogo mi je drago što se vratio u srpski fudbal. Daj Bože da u našoj ligi ima više Stanojevića i više Lalatovića... A ne ovi novi treneri što se pojavljuju kao imaju fakultete, što se lepo izražavaju i klimaju glavom. Ponavljam, drago mi je što se vratio. Partizan će ove sezone biti dobar, mada je i kod Duljaja bio dobar. Njemu posebnu zahvalnost dugujem jer je prvi trener koji je javno apelovao na navijače Partizana da me ne vređaju. I moram da priznam, manje su me vrađali. Apsolutno se ne ljutim na njih, nastavićemo našu bitku kada se ja vratim u ligu. Oni po Dorćolu pokazuju ozbiljno poštovanje prema meni, proveli smo noći neke zajedno. I ja znam da bi oni voleli da sam ja njihov. Znaju da sam ih pobedio tri puta za mesec dana, to oni dobro znaju.

Na kraju je imao poruku i za generalnog direktora crno-belih, Miloša Vazuru:

- Partizan mora još da se pojača. I dalje im nedostaje stub odbrane kao prošle godine. Mora to Stanoje da dovede. Da sam na Stanojevom mestu, doveo bih Đakovca. On je moj ljubimac.. Veoma ga cenim. Evo moje poruke za Vazuru: Dovedi Stanojeviću Đakovca! Dakle, ovako, da me bolje čuje - Vazura, Vazurko, Vazurkice, pun si kao brod, vadi milion i po evra i dovedi Stanoju Đakovca. Prodali su Baždara za 3,5 miliona evra, neka čoveku dovedu top igrača. I ostaće im još dva. Stanojević ima snagu, najveće je ime u Partizanu. Neka naredi da mu dovedu Đakovca! - istakao je Nenad Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading