GROBARI IM OVO NEĆE ZABORAVITI! Kruševljani objavom RAZBESNELI sve u Partizanu!

Autor:

Sport

20.07.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak na društvenim mrežama okačio zanimljiv detalj.

GROBARI IM OVO NEĆE ZABORAVITI! Kruševljani objavom RAZBESNELI sve u Partizanu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana ostvarili su tesnu pobedu nad ekipom Napretka rezultatom 1:0 u prvom kolu nove sezone Superlige Srbije.

Iako su gostovali na svom stadionu u Humskoj, crno-beli su se sastali protiv Kruševljana i golom Mateusa Saldanje tek u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, uspeli da osvoje sva tri boda.

Utakmica je protekla u znaku izuzetno teške borbe, a posebno zanimljiv trenutak desio se u 68. minutu kada je igrač Napretka, Miloš Tošeski, dobio direktan crveni karton posle brutalnog starta nad mladim Đurđevićem, ostavljajući svoj tim sa igračem manje na terenu.

 

 

Ovaj trenutak, ispostavilo se, košta je Kruševljane pozitivnog rezultata na premijeri, a posle utakmice, "čarapani" su na društvenim mrežama objavili fotografiju na kojoj se vidi momenat kada je sudija pokazao crveni karton Tošeskom.

 

 

Ova objava izazvala je burne reakcije među navijačima Partizana, koji su to doživeli kao provokaciju od strane Kruševljana. Njihovi komentari preplavili su društvene mreže i izrazili su svoje nezadovoljstvo ovim potezom.

Pobeda crno-belih će sigurno dodatno motivisati Stanojevićev tim pred naredno gostovanje na Ubu protiv Jedinstva. S druge strane, Kruševljani će morati da se "vade" na drugom uzastopnom gostovanju, protiv Železničara u Pančevu, koji je na premijeri iznenadio Radnički 1923 iz Kragujevca i slavio rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading