PUN GAS "ORLOVA" U BEČU! Fudbaleri Srbije trenirali, pa oduševili mališane! Sutra stižu u Švedsku!

Autor:

Sport

06.06.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radost za veliki broj Srba koji žive u Austriji.

PUN GAS "ORLOVA" U BEČU! Fudbaleri Srbije trenirali, pa oduševili mališane! Sutra stižu u Švedsku!

Foto: FSS

Nakon poraza od Austrije u prvom pripremnom meču za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj, fudbalska reprezentacija Srbije nije se vratila u Beograd, već je ostala u Beču. Odluka je doneta kako bi se tim bolje pripremio za narednu utakmicu i izbegi suvišni putni napori za "orlove".

Foto: FSS

 

U petak u podne reprezentacija će poleteti za Stokholm gde ih očekuje prijateljska utakmica sa Švedskom. Meč je na programu u subotu od 19.30. Igrači su redovno trenirali u Beču, a uoči susreta sa Šveđanima, selektor Stojković i neki od igrača obratiće se javnosti.

Foto: FSS

 

Tokom boravka u Beču, mnogo naših ljudi se okupilo ispred sportskog kompleksa gde su igrači trenirali. Veliki broj Srba koji žive u Beču i okolini iskoristili su priliku da se susretnu sa srpskim fudbalerima. Posebno su bili oduševljeni mališani, ali i stariji koji su imali priliku da uzmu autograme ili se fotografišu sa svojim omiljenim igračima.

Foto: FSS

 

Izabranici Dragana Stojkovića marljivo su trenirali u divnom ambijentu višenamenskog sportskog kompleksa u Beču, pripremajući se za izazov protiv Švedske. Iako su doživeli poraz od Austrije, fokusirani su na naredne izazove i spremni da pokažu svoj najbolji fudbal u predstojećim utakmicama.

Podsetimo, Srbija je posle 24 godina na Evropskom prvenstvu, a u sklopu Grupe C u Nemačkoj igraće protiv Engleske, Danske i Slovenije. Prvi rival su Englezi 16. juna u Gelzenkirhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading