LEPE VESTI! ADEM Ljajić postao OTAC! Na svet stigla devojčica NEOBIČNOG IMENA!

Autor:

Sport

06.06.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler dobio drugo dete.

LEPE VESTI! ADEM Ljajić postao OTAC! Na svet stigla devojčica NEOBIČNOG IMENA!

Foto: Instagram

Zubejda, slikarka iz Novog Pazara, danas je donela na svet svoje treće dete, devojčicu, u porodilištu u Istanbulu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je supruga poznatog fudbalera Adema Ljajića. Njih dvoje su u braku od 2022. godine.

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da se Zubejda sa Ademom poznaje još iz mlađih dana, budući da su zajedno pohađali istu školu. Međutim, tada između njih nije bilo nikakvih romantičnih dešavanja. Tek nakon što je Adem okončao prethodnu vezu, počelo je njihovo druženje, a potom i ozbiljna veza koja traje već godinama.

Zubejda je poznata po svojoj umetničkoj kreativnosti i talentu za slikarstvo, dok je Adem Ljajić gradio svoju karijeru kao uspešan fudbaler. Ova neobična kombinacija umetnosti i sporta definitivno privlači pažnju javnosti, a njihovo zajedničko dete samo dodatno upotpunjuje njihovu priču.

Zubejda ima iza sebe jedan brak i već ima dve ćerke, a sada je sa fudbalerom Ademom Ljajićem dočekala još jednu devojčicu. Njoj su dali ime Imar.

Adem Ljajić trenutno igra za Novi Pazar. Ranije je bio član Partizana, Fiorentine, Rome, Intera, Torina, Bešiktaša i Fatiha. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 47 utakmica i postigao je devet golova. Bio je član "orlova" na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pero Postar

07.06.2024 21:33

Cestitam,neka je cerka ziva i zdrava.