PALA BUKVICA U ITALIJI! Navijači POSTROJILI fudbalere! Među njima i reprezentativac Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljstvo kulminiralo na kraju sezone.

PALA BUKVICA U ITALIJI! Navijači POSTROJILI fudbalere! Među njima i reprezentativac Srbije! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Posle izgubljenog finala Lige konferencija protiv Olimpijakosa, navijači Fjorentine izrazili su svoje nezadovoljstvo postrojavanjem fudbalera, među kojima se nalazio i reprezentativac Srbije, Nikola Milenković.

Poraz od grčkog velikana rezultatom 0:1, golom El Kabija u produžecima, prouzrokovao je tenziju među navijačima, ali i timom.

U utakmici protiv Atalante, klub iz Firence je ostvario pobedu rezultatom 3:2, a svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu. Ademola Lukman i Đorđo Skalvini postigli su pogotke za domaću ekipu, dok su za "violu" bili precizni dvostruki strelac Andrea Beloti i Nikolas Gonzales.

Ova pobeda je Fjorentini donela osmo mesto na tabeli sa 60 osvojenih bodova.

Nakon završetka klupske sezone, Nikola Milenković se priprema sa fudbalskom reprezentacijom Srbijom za učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde će predstavljati naš nacionalni tim.

Piksijevi "orlovi" se nalaze u Grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, a šampionat Evrope počinje 14. jula.

Navijači Fjorentine su pokazali svoje nezadovoljstvo na nedoličan način, ali ekipa se okreće novim izazovima, dok Milenković očekuje važan turnir u dresu nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading