OVU TAJNU KRILI SU KAO "ZMIJA NOGE"! Isplivala dugo čuvana MISTERIJA Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera!

Autor:

Sport

02.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih sportskih parova uživaju u skladnom braku.

OVU TAJNU KRILI SU KAO "ZMIJA NOGE"! Isplivala dugo čuvana MISTERIJA Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera!

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ljubavna idila Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera traje punu deceniju, otkada su ozvaničili svoju romansu 2014. godine.

Ubrzo je potom jedan od najpoznatijih sportskih parova stao na "ludi kamen", a u srećnom braku dobili su tri sina: Luku, Leona i najmlađeg u maju 2023, čije ime još uvek drže u tajnosti.

Treba reći da nekada prva teniserka sveta i osvajačica Rolan Garosa nije isprva prihvatila poznanstvo sa legendarnim kapitenom minhenskog Bajerna i nemačke fudbalske reprezentacije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, pre Bastijan Švajnštajger je dugo želeo poznanstvo sa Anom, da bi na kraju svog prijatelja zamolio da mu sredi susret sa slavnom teniserkom, čijom je igrom i pojavom bio oduševljen, ali ona je imala neka druga posla, pa ga je odbila.

Uprkos tome, bivši igrač tima sa Alijanc arene, poznat kao veliki borac na terenu, isto je bio u životu, pa nije tako lako odustao od svoje želje. Švajni je bio uporan u nameri da upozna Anu, da bi posle svih napora lično odlučio da pošalje poruku Srpkinji, na koju je ipak odgovorila, te je od tog trenutka započela njihova ljubavna idila.

Foto: Tanjug/AP

 

Nekadašnja srpska teniserka je uzvratila odgovorom Bastijanu kako i ona želi da se upoznaju, međutim, samo ukoliko dođe do njihovog susreta. Lukavi Švajnštajger nije čekao časa, pa je hteo da "doda gas" i što pre izdejstvuje sastanak sa Anom.

Budući da je došao do informacije gde će biti njen naredni turnir, iste sekunde je uzeo avionsku kartu i uputio se ka Njujorku, da bi je bodrio na US Openu!

I, onda, u septembru 2014. Švajni i Ivanovića snimljeni su zajedno kako se drže za ruke, a njegova bivša devojka Sara Bradner otišla u zaborav, mada je trebalo da se uda za legendarnog asa Bavaraca.

Republika

Foto: instagram.com/anaivanovic

 

Veridba Ane i Bastijana usledila je već sledeće godine u prestonici Velike Britanije, tokom njihove šetnje Noting Hilom. Na opšte iznenađenje Srpkinje, Švajnštajger je pao na kolena i uručio verenički prsten, na šta je Ivanovićeva ne časeći sekunde, dala potvrdan odgovor.

"Namazani" Nemac je isplanirao da lepa Ana ovaj momenat pamti do kraja svog života, pa je organizovao spektakl, te su se odjednom "stvorili" Bastijanovi drugari, dok je iz "žive ograde" izašao i njen brat Miloš Ivanović. Ostalo je istorija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading