SKANDAL NA FINALU LIGE ŠAMPIONA! Huligani UTRČALI na teren i PREKINULI utakmicu!

Autor:

Sport

01.06.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Londonu.

SKANDAL NA FINALU LIGE ŠAMPIONA! Huligani UTRČALI na teren i PREKINULI utakmicu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri madridskog Reala i Borusije iz Dortmunda u finalu Lige šampiona odlučuju o najboljoj ekipi Starog kontinenta, na rasprodatom stadionu Vembli u Londonu.

Međutim, već u prvim minutama utakmice između španskog i nemačkog tima dogodio se veliki incident, pošto je jedan navijač utrčao na teren i prekinuo susret!

Prekid je trajao više od dva minuta, pre nego što je sudija Slavko Vinčić iz Slovenije drugi put označio početak utakmice.

Tim potezom su fudbaleri "isečeni" već u samom uvodu, pa će biti zanimljivo videti da li je i kako uticao na njih.

Krenuo je jedan od huligana da se slika sa akterima, prišavši Vinisijusu Žunioru, dok je obezbeđenje na opšte prepašćenje mirno stajalo i gledalo, ne trudeći se da potrči za njim i da ga zaustavi.

Da zlo bude veće, odmah posle njega utrčao je još jedan navijač, pa još jedan, ali se u međuvremenu obezbeđenje "probudilo" i uspelo da posle intervencije obojicu izbaci sa terena i prosledi organima reda.

Ubrzo je i utakmica nastavljena.

Real Madrid je 17. put u finalu najelitnijeg evropskog takmičenja i pokušaće da osvoji novu titulu, kojom bi još više povećao granicu kao najtrofejniji klub Lige šampiona (Kupa evropskih šampiona).

S druge strane, "milioneri" sa Signal Iduna parka igraju svoje treće finale i imaju priliku da osvoje drugi pehar Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading