NEMCI PREPLAVILI ULICE LONDONA! Sve je u ŽUTO-CRNOM! Kolona navijača Dortmunda ODUŠEVILA Evropu! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.06.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 21 čas na Vembliju.

NEMCI PREPLAVILI ULICE LONDONA! Sve je u ŽUTO-CRNOM! Kolona navijača Dortmunda ODUŠEVILA Evropu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Večeras će se na stadionu Vembli odigrati finale Lige šampiona između Borusije iz Dortmunda i Real Madrida, a ono što je već sada izvesno jeste da će nemački tim imati ogromnu podršku svojih navijača. Nemački navijači su već poznati po svojoj vernosti i strasti prema klubu, a danas su to još jednom potvrdili svojim masovnim dolaskom u London.

Za Borusiju iz Dortmunda, stadion Vembli ima posebno značenje, budući da su upravo na njemu doživeli kako najveći uspeh, tako i jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji.

Godine 1997. klub sa Signal Iduna parka je ostvario svoj najveći uspeh osvojivši trofej Lige šampiona savladavši Juventus rezultatom 3:1. Međutim, 16 godina kasnije (2013.), na istom tom stadionu, doživeli su poraz od minhenskog Bajerna rezultatom 1:2.

Sada, 11 godina kasnije, ekipa se vraća na "Vembli" kako bi se sastala sa Realom iz Madrida i pokušala da osvoji još jedan trofej.

Prisustvo navijača Borusije u Londonu već sada ostavlja snažan utisak. Ovog vikenda, žuta boja preplavila je ulice engleske prestonice, dok su se impresivni snimci nemačkih navijača pojavili na internetu. Njihova odanost i strast prema klubu jasno su vidljive, a atmosfera koju su stvorili najavljuje uzbudljivu utakmicu večeras.


Utakmica između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda na programu je od 21:00 časova, a navijači nemačkog tima se nadaju da će njihov tim izaći kao pobednik iz ovog velikog finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading