RAČUN KK PARTIZAN PONOVO U BLOKADI! Evo koliko DUGUJU CRNO-BELI!

Autor:

Sport

17.05.2024

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se problemi...

RAČUN KK PARTIZAN PONOVO U BLOKADI! Evo koliko DUGUJU CRNO-BELI!

Foto: Starsport

Novi problem za Košarkaški klub Partizan! Aktuelni šampioni AdmiralBet ABA lige na pragu su poraza u finalnoj seriji regionalne lige, pošto večiti rival Crvena zvezda nakon uvodnih mečeva pred svojim navijačima vodi sa 2:0. Serija se igra na tri pobede, a naredna utakmica igra se pred Partizanovom publikom u subotu od 20.30.

Međutim, to nije jedini izazov za klub iz Humske trenutno, budući da im je račun ponovo u blokadi. Doduše, delimičnoj. Naime, crno-belima su na naplatu stigla zaduženja u iznosu od 290.741 dinar. Dugovanja potražuje firma GIM DOO iz Beograda koja je i ranije imala isti problem sa Partizanom.

S druge strane, budući da rukovodstvo kluba iz Humske ne odgovara na naše pozive, dobili smo informacije i uveravanja da klub ništa ne duguje i da im račun nije u blokadi. 

Prethodno je "parni valjak" završio na sudu jer je sa istom firmom imao spor oko pozajmice i njenog vraćanja. Radi se o dva nenamenska zajma ukupne vrednosti 3,6 miliona dinara. KK Partizan nije vraćao pozajmljeni novac, zbog čega je GIM pokrenuo i dobio sudski postupak, a klubu je naloženo da vrati dug sa pripadajućim kamatama.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je za Novu ekonomiju tim povodom objasnio da je pozajmica zapravo trebala da bude sponzorstvo, jer je vlasnik GIM Goran Todorović bio član Upravnog odbora KK Partizan od 2017. do 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko

17.05.2024 13:46

Boze sramote igraju u Arena dvorani pred 20.000 navijaca i racun im u blokadi koga vi lazete.Grobarska posla...Igrac Partizana izjavio igramo pred 20.000 navijaca protiv Zvezde u trecem mecu...