OVAKO ĆETE NAJLAKŠE SKINUTI BUĐ: Varikina samo maskira problem, OVO je najbolje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven najefikasniji način za čišćenje buđi u kupatilu.

OVAKO ĆETE NAJLAKŠE SKINUTI BUĐ: Varikina samo maskira problem, OVO je najbolje

Foto: TikTok/cleanhappyco

Vlasnica firme za čišćenje, Liza, otkriva tajnu efikasnog uklanjanja buđi i kamenca u kupatilu. Upozorava da je korišćenje varikine za skidanje buđi najčešća greška, ističući da varikina samo privremeno maskira problem, dok buđ kasnije može da se vrati u još gorem obliku. Umesto toga, preporučuje korišćenje hidrogena kao efikasnije rešenje. Prema njenim savetima, ako namočite područja sa buđi hidrogenom i ostavite da odstoji najmanje deset minuta, to može biti ključno za efikasno uklanjanje.

Rešenje za toster

Liza takođe otkriva jednostavan način čišćenja tostera. Svaki toster krije malu tajnu, a čišćenje nikada nije bilo lakše. Detalji o ovoj tajni nisu otkriveni, ali ova informacija može biti intrigantna za čitaoce koji žele da održe svoje kuhinjske aparate čistim i funkcionalnim.

@cleanhappyco For legal reasons this is a joke & there are no hidden cameras in my bathroom #housecleaner #amazoninfluencer #amazonhome #bathroomclean #cleaningmotivation #cleanwithme @Swiffer @Scrub Daddy ♬ original sound - CleanHappyCo


Znakovi da je mašinu za veš hitno potrebno očistiti

Liza takođe deli savete o održavanju higijene u veš mašini. Njen savet je da se obrati pažnja na znakove koji ukazuju da je mašina za veš potrebno očistiti. Ovo može biti korisno za čitaoce koji žele da produže vek svog aparata za pranje veša i održe ga u optimalnom stanju, piše "Una".

Kombinacija ovih saveta može biti od velike pomoći za ljude koji žele da olakšaju proces čišćenja kupatila i održavanja kućnih aparata, pružajući im korisne informacije i praktične savete za svakodnevnu upotrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading