NAVIJAČI JUNAJTEDA U TRANSU: Legenda se vraća na ''teatar snova!''

Autor:

Sport

08.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je neizbrisiv trag.

NAVIJAČI JUNAJTEDA U TRANSU: Legenda se vraća na ''teatar snova!''

Foto: Profimedia

Punih 18 godina nakon što je napustio Mančester junajted i otišao u Real Madrid, Rud van Nistelroj će se vratiti na "Old Trafford" u ulozi pomoćnog trenera. Sa 150 postignutih golova na 219 utakmica i osvojenim titulama Premijer lige, FA kupa, Liga kupa i Komjuniti šilda, Van Nistelroj se vraća kao iskusni stručnjak koji će pomoći novom treneru Eriku ten Hagu.

Nakon produžetka saradnje sa Mančester junajtedom do 2026. godine, Erik ten Hag odlučio je da prvo pojača stručni štab. Odlučio se za svoje zemljake, te će se u Karington uskoro vratiti nekadašnji golgeter tima, Rud van Nistelroj, u društvu sa Reneom Hakeom. Hake je tokom karijere radio kao asistent i glavni trener, a sada će svoje iskustvo uneti u rad sa timom Mančester junajteda.

Foto: Profimedia

Rud van Nisterloj

Rud van Nistelroj se u martu 2022. godine pridružio PSV Ajndhovenu kao trener, osvojivši Štit Johana Krojfa i Kup Holandije iz prvog pokušaja. Međutim, nedostatak podrške u klubu naveo ga je da podnese ostavku kolo pre kraja holandske lige prošle sezone. Sada će se vratiti na "Old Trafford" sa velikim iskustvom i znanjem koje je stekao tokom svoje karijere, kako bi pomogao u daljem razvoju kluba.

Junajted je za sada ispratio šestoricu igrača, od kojih su petorici istekli ugovori, dok je jedan bio na pozajmici. Takođe, Alvaro Kareras je prodat Benfiki za šest miliona evra. Što se "dolazaka" tiče, za sada se radi samo o povratku igrača sa pozajmica, poput Džejdona Sanča, Mejsona Grinvuda, Hanibala, Fakunda Pelistrija i Donija van de Beka.

Legendarni Holanđanin se vraća na "Old Trafford" sa velikim iskustvom i željom da doprinese uspehu Mančester junajteda. Njegov povratak kao trenera obećava uzbudljive promene u timu, dok Erik ten Hag nastavlja sa jačanjem stručnog štaba kako bi postigao vrhunske rezultate sa klubom. Navijači i ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će ove promene uticati na budućnost tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading