SRBIJO, OVO JE PRAVO LICE DRAGANA ĐILASA! Brnabićeva i Jovanov o SRAMOTI STRANKE SLOBODE I PRAVDE: Kako rade, tako im i narod na izborima vraća

Autor:

Vesti

08.07.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad su videli da politički ne mogu da pobede predsednika Vučića, prešli su na alternativne metode.

SRBIJO, OVO JE PRAVO LICE DRAGANA ĐILASA! Brnabićeva i Jovanov o SRAMOTI STRANKE SLOBODE I PRAVDE: Kako rade, tako im i narod na izborima vraća

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Strahinja Aćimović,

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić i šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov oglasili su se povodom sramnog saopštenja Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a povodom monstruoznih i morbidnih pretnji sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilu Vučiću.

Brnabićeva je istakla da se jedina dobra stvar u celoj ovoj situaciji činjenica da narod sada može da vidi pravo lice Dragana Đilasa i njegovih istomišljenika.

 

 

- Dobro je da svi naši građani vide pravo lice Đilasove stranke. Nema osude užasnih reči Srđana Škora o Danilu Vučiću, nema poziva da se ovakve stvari ne rade i stava da ovako nešto nikada ne sme biti prihvatljivo. Ima samo licemerja - "Đilasu lopove" je pretnja i uznemiravanje Đilasove dece, a "Danila treba tuširati uranijumom" je dozvoljeno i dobrodošlo kritičko mišljenje. Kako rade, tako im i narod na izborima vraća. Niko ne želi da živi u Srbiji mržnje i podela kakvu žele Đilas, Šolak, Bakić, Škoro i slični - napisala je Ana Brnabić na svom X nalogu.

Pored predsednice Skupštine, oglasio se i šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, koji je stranci Slobode i pravde postavio nekoliko pitanja.

 

 

Kritičko mišljenje??? Prepričavanje umobolnih fantazija o tome na kakve bi sve načine mogao da bude maltretiran sin predsednika države, samo zato što je sin predsednika države, jeste kritičko mišljenje??? Gde to tačno? U vašem univerzumu u kom kokoške gaje marihuanu? Ovo je samo potvrda da nema apsolutno ničega što bi bilo ko mogao da kaže ili uradi na štetu predsednika Aleksandra Vučića, a da to ovi ne bi opravdali i podržali - napisao je Jovanov na svom X nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (21)

Loading
Ena

08.07.2024 15:32

Onako kako su radili tako subi prosli na izborima!

Olja

08.07.2024 15:33

Narod je odavno uvideo pravo lice Djilasa, zato je prosao na izborima tako kako je prosao.

Zora

08.07.2024 15:35

Narod svaki put na izborima opozicionarima jasno stavi do znanja da ih ne želi na vlasti.

Ema

08.07.2024 15:35

Stranci slobode i pravde bi najbolje bilo da se povuce.