KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo kolika je kvota na Đokovića protiv Runea!

Autor:

Sport

08.07.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletu Danac narednu prepreka.

KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo kolika je kvota na Đokovića protiv Runea!

Foto: Tanjug/AP

Nakon povratka na teren posle povrede kolena i operacije, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, će imati težak posao u osmini finala Vimbldona. Njegov protivnik će biti Holger Rune, mladi Danac koji je u prošlosti pravio problema Srbinu. Iako je bilo neizvesno da li će Novak igrati na Vimbldonu, kladionice ga ipak proglašavaju favoritom sa kvotom 1,30 za pobedu, dok je kvota za trijumf Runea 3,50. Njihov meč je zakazan za oko 18 časova.

Đoković i Rune su se susreli nekoliko puta u prošlosti, sa promenljivim rezultatima. Prvi međusobni okršaj je bio na Ju Es openu 2021. godine, gde je Đoković pobedio. Međutim, Rune je uspeo da ostvari dve vezane pobede nad Đokovićem na masters turnirima u Parizu 2022. i Rimu 2023. godine. Ipak, Đoković je kasnije uspeo da preokrene situaciju i ostvari pobede nad Runom, prvo u Parizu 2023. godine, a zatim i u Torinu na završnom turniru iste godine.

Nakon povrede kolena i operacije, Novak Đoković se ekspresno vratio na teren, ali je pitanje u kakvoj je formi nakon pauze. S obzirom na svoj neverovatan talenat i mentalnu snagu, očekuje se da će Novak dati sve od sebe kako bi ostvario pobedu nad mladim Dancom i plasirao se u narednu rundu takmičenja.

Dakle, susret između Novaka Đokovića i Holgera Runea će biti izuzetno zanimljiv za ljubitelje tenisa širom sveta. S obzirom na njihove prethodne mečeve i promenljive rezultate, teško je predvideti ishod ovog duela. Međutim, Novak Đoković će svakako dati sve od sebe kako bi ostvario pobedu i nastavio svoj put ka osvajanju titule na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading