JUTJUBER POMERIO GRANICE! U borbi sa Tajsonom zaradiće ZAPANJUJUĆU sumu!

Autor:

Sport

24.08.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol će dobro napuniti džepove.

JUTJUBER POMERIO GRANICE! U borbi sa Tajsonom zaradiće ZAPANJUJUĆU sumu!

Foto: www.profimedia.rs

Džejk Pol, jedna od najkontroverznijih ličnosti na društvenim mrežama, priznao je da je i sam zadivljen činjenicom da će njegova zarada od boksa uskoro dostići 100 miliona dolara.

Ovaj jutjuber, koji je uplovio u svet boksa, eksplodirao je u "magičnom četvorouglu" 2020. godine, a njegova karijera u ringu i dalje mu donosi ogromne sume novca.

On se vraća 15. novembra u Teksasu u meču protiv legendarnog penzionisanog bivšeg šampiona Majka Tajsona, u onome što je njegov najkontroverzniji, ali najunosniji meč do sada.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson i Džejk Pol

Samo za ovu borbu, Pol se hvali da će zaraditi 40 miliona dolara (31 milion funti), što će podići njegove ukupne prihode na 100 miliona dolara (75 miliona funti). Ovo predstavlja značajan uspeh za čoveka koji je pre samo šest godina bio zvezda Diznijevog kanala i serije "Bizaardvark".

Sa osmehom na licu, Džejk je izjavio:

- Nimalo loše, čoveče, ne mogu da verujem. Već sam premašio sva svoja očekivanja u životu, boksu i svemu ostalom. Tako da šta god se desi sledeće, to je samo šlag na tortu, ja se samo zabavljam i pokušavam da inspirišem druge klince jer bukvalno sam iz Ohaja. Sredina ovog grada, odrastao sam u porodici radničke klase i nisam znao ništa o ovom svetu. I zaista pokazuje da ako želiš nešto, jednostavno moraš da kreneš za tim - nije krio oduševljenje Pol.

Foto: www.profimedia.rs

 

Forbs je 2021. godine Pola svrstao među najplaćenije boksere, sa zaradom od 30 miliona funti, dok je za pobedu nad Nejtom Dijazom (39) prošle godine zaradio oko 10 miliona funti. Pa ipak, Džejk je zaradio 30 miliona funti u svom jedinom porazu od Tomija Furija, 25, u Saudijskoj Arabiji 2023. godine.

Meč između Pola i Tajsona je odložen zbog zdravstvenih problema "Gvozdenog Majka", ali Netflix ostaje čvrsto uz odluku da upravo legendarni šampion bude glavni učesnik na njihovom bokserskom događaju.

Podsetimo, Džejk je u međuvremenu porazio šampiona boksa bez rukavica Majka Perija, 32 godine, dok se Tajson oporavljao.

Pol je najavio da će u bliskoj budućnosti ostati u ringu, mada ne isključuje mogućnost prelaska u MMA ukoliko se pojavi prava prilika.

- Najverovatnije će to biti boks, osim ako se ne pojavi neko novo ime i slobodan agent, tada ćemo se verovatno vratiti boksu. Ali, kao što sam rekao, spreman sam za MMA, samo trebamo pronaći pravu osobu - izjavio je Džejk Pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading