TAJSON ZAPRETIO JUTJUBERU! Kakve reči "Gvozdenog Majka": On će bežati...!

Autor:

Sport

20.08.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba je zakazana 15. novembra u Dalasu.

TAJSON ZAPRETIO JUTJUBERU! Kakve reči "Gvozdenog Majka": On će bežati...!

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni bokser Majk Tajson je naglasio da je spreman da se suoči sa jutjuberom Džejkom Polom u veoma spektakularnom meču, koji je zakazan za 15. novembar.

Prvobitno je trebalo da se održi 20. jula, sli meč je morao da bude odložen zbog Tajsonovih zdravstvenih problema vezanih za čir. Trenutni plan je da se borba održi na stadionu Dalasa u Teksasu, postavljajući scenu za profesionalni bokserski meč uz određene uslove.

Tajson koji ima 55 godina, se nije takmičio profesionalno od 2005, ali i dalje veruje u svoju sposobnost da nokautira mnogo mlađeg Pola.

Uprkos svojim godinama, "Gvozdeni Majk" je pokazao svoje sposobnosti u izložbenom meču protiv veterana Roja Džonsa Džuniora 2020. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson i Džejk Pol na merenju

- Imao sam malo problema, razboleo sam se, ali se osećam bolje i spreman sam. Pol možda jeste bio u ringu sa ljudima istih namera, ali to je druga stvarnost. Čim ga uhvatim, gotovo je. On će bežati, bežati kao lopov - rekao je Tajson.

Bokserska legenda je prosto zračila samopouzdanjem, tvrdeći:

- Ja to mogu, ko drugi to može osim mene? Jutjuber će se boriti sa najvećim borcem svih vremena.

Džejk Pol (27), koji je ostvario 10 pobeda i pretrpeo jedan poraz u svojoj karijeri, izrazio je poštovanje prema Tajsonu, ali je jasno stavio do znanja da neće biti prijatelji sve do 15. novembra.

- Volim Majka i poštujem ga, ali mi nismo prijatelji do 15. novembra - poručio je Pol svom rivalu.

Uprkos reputaciji svog protivnika, jutjuber je očigledno odlučan da ostavi trag u ringu. Nadolazeći meč je dogovoren za osam rundi, svaka traje po dva minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading