NEVEROVATNO! Majk Tajson otkrio šokantnu tajnu!

Autor:

Sport

23.08.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni bokser šokirao javnost!

NEVEROVATNO! Majk Tajson otkrio šokantnu tajnu!

Foto: www.profimedia.rs

U nedavnom gostovanju na IMPAULSIVE podkastu, Majk Tajson je ostavio Logana Paula u šoku izvlačeći kesicu droge. Iron Mike, koji se sprema da se bori protiv Loganovog mlađeg brata Jakea u novembru, razgovarao je sa Loganom o njihovom korišćenju marihuane pre nego što je gost Mike Majlak upitao boksersku legendu o upotrebi pečuraka. 

Tajson je sve šokiralo kada mirno izvukao kesicu pečuraka iz džepa. Tajson je izjavio da mora da ih uzima kada trenira i da je uz njih oseća lepim, kao da ga odvode u raj.

- Moram da ih uzmem kada treniram. Uvek treniram na svojim pečurkama. Treniram na pečurkama. Osećam se tako lepo, to me vodi u raj, dušo - poručio je Tajson.

Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson

Tyson je otkrio da je bio na pečurkama tokom svog meča sa Roy Jones Jr 2020. godine, i tvrdi da će biti na njima kada se suoči sa Jakeom Paulom. Takođe je izjavio da će, ako ne bude na pečurkama, biti na njihovim ostacima. Ova otvorena priznanja o upotrebi psihoaktivnih supstanci su iznenadila mnoge, ali istovremeno su bacila novo svetlo na Tysonov pristup treninzima i borilačkim veštinama.

- Neću biti na pečurkama, ja ću biti na ostatku pečuraka - jasan je Tajson.

Tyson ulazi u svoj povratak u ring sa ozbiljnim brigama za svoje zdravlje, s obzirom na 31 godinu razlike između njega i udaračkog Paula. Međutim, najmlađi teškaški šampion ikada tvrdi da se ne bori protiv društvene zvezde zbog novca, već samo pokušava da utiša takmičarski plamen koji i dalje duboko gori u njemu.

- Ja sam zavisnik od slave. Volim kada ljudi ceo dan misle o meni. Radije bih živeo kratki život slave nego dug život nezapaženosti. To je jednostavno moj način. Zbog toga sam počeo da se borim - da bih dobio svu tu j***nu slavu. To ću juriti celog života. Znam to. Nikada neću dobiti ono što želim, jer sam jedan od onih koji uživaju u patnji. Nikada mi nije dosta - istakao je slavni bokser.


Tajsonove reči jasno pokazuju njegovu duboku motivaciju i unutrašnji vatreni žar koji ga i dalje pokreće, čak i u kasnijim godinama. Njegova iskrenost oko problema sa zdravljem i upotrebe psihoaktivnih supstanci dodaju slojeve kompleksnosti lika ovog bivšeg bokserskog šampiona. Svi ovi elementi čine njegov povratak u ring i borbu protiv Jakea Paula još zanimljivijim za javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading